După Afaceri

Mâine apare numărul de aprilie al revistei După Afaceri Premium ce va fi disponibil în toate formatele, inclusiv epaper. Am continuat să scriem despre frumos pentru a vă delecta în aceste vremuri tulburi cu ştiri altfel

26 mar 2020 477 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Mâine apare numărul de aprilie al revistei După Afaceri Premium ce va fi disponibil în toate formatele – print, epaper şi online (da.zf.ro).

Acest număr al revistei După Afaceri Premium a fost realizat în vremuri de linişte şi armonie pentru întreaga lume. Între timp actuala pandemie a venit să dea peste cap acest echilibru, însă noi am decis să mergem mai departe pentru a vă delecta cu poveşti care vă pot ajuta să vedeţi partea plină a paharului chiar şi în vremuri tulburi.

Am continuat să scriem despre lucruri faine – gastronomie, modă, călătorii sau design –, lucruri care să vă inspire pentru când lumea şi viaţa vor reveni încet dar sigur la normal. Până atunci însă, poveştile adunate de noi vă vor putea oferi un strop de frumos chiar şi în aceste zile când sunteţi acasă şi munciţi de zor din faţa laptopului sau citiţi ştiri mai puţin optimiste.

Şi, pentru că vremurile pe care le traversăm sunt deosebite, am găsit lucruri faine să scriem chiar şi despre ele.

Ultimele săptămâni au însemnat pentru societate o schimbare radicală a modului de viaţă, care se anunţă a fi temporară, însă fără un termen exact sau măcar aproximativ de finalizare. Scenariul actual, demn de o distopie sau de un film din genul thriller, nu înseamnă însă că lumea s-a blocat în totalitate, ci este mai degrabă o situaţie care a reuşit să scoată la iveală o serie de idei ingenioase ce permit publicului să se bucure de izolarea la domiciliu, businessurilor să continue să funcţioneze şi umanităţii să meargă mai departe. Pentru aceste zile altfel, am adunat o serie de idei şi resurse menite să aducă un plus de culoare şi inspiraţie.

Vorbim despre fine-dining la domiciliu, despre noul calendar artistic, despre cum concertele au loc în faţa ecranului, lectura e la liber iar telesportul e posibil.

Va aşteptăm mâine să ne citiţi şi să ne spuneţi dacă v-am inspirat!