După Afaceri

Louis Vuitton lansează un nou model al ceasului inteligent Tambour Horizon. GALERIE FOTO/ VIDEO

06 feb 2019 562 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Gigantul francez Louis Vuitton, unul dintre cele mai cunoscute nume din industria de lux, a lansat un nou model al ceasului Tambour Horizon. Smartwatch-ul se remarcă datorită unor noi materiale folosite - precum ceramica albă şi datorită aplicaţiilor noi care au fost introduse – precum My Travel, Pollution sau Agenda. Acest nou model vine şi cu mai multe variante de curea care pot fi asortate cu ţinutele de peste zi, cu starea de spirit sau, de ce nu, cu destinaţia din acea zi.

De asemenea, cadranul poate fi customizat, fiind disponibile mai multe „ecrane” care au în centru monograma Louis Vuitton.
Ceasul este un mix de tehnologie şi design, pariul fiind şi de această dată – ca de altfel şi la modelele anterioare - pe simplitate.

Acesta are implementat sistemul de operare Google’s War OS, fiind al doilea brand al grupului LVMH Moët Hennessy care colaborează cu Google. Primul brand a fost Tag Heuer în 2015, iar acum vine rândul Louis Vuitton, scrie WWD.

Bateria ceasului are o rezistenţă de o zi, ajungând la şase zile dacă acesta este folosit ca un ceas simplu. Preţul unui astfel de Tambour Horizon variază de la 2.250 de dolari la 8.500 de dolari, potrivit WWD.

Pe piaţa ceasurile inteligente, acest model se „bate” cu alţi giganţi precum Tambour Horizon, Fitbit, Samsung sau Garmin.
Pentru a lansa acest ceas Louis Vuitton şi-a asociat imaginea cu actorii Sophie Turner (cunoscută pentru rolurile din Game of Thrones şi X-Men), Justin Theroux (este actor, regizor şi producător, lucrând printre altele în Mullholland Drive), şi Liu Haoran. O altă asociere a brandului este cea cu artista Urassaya Sperbund.