După Afaceri

În culisele luxului: cum şi-a găsit Diana Şucu parfumul pereche în singurul laborator de esenţe personalizate din România

30 sep 2014 1958 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

Mobilă de lux în stil eclectic american şi parfumuri exclusiviste create „sur mesure“, încântări tactile şi plăceri olfactive, Diana Şucu şi Cristina Balan.

Crearea unui parfum personalizat a fost marea provocare ce a adus îm­preună cele două ca­ractere, pe cât de dife­rite, pe atât de legate de pasiunea co­mună pen­tru frumos şi arta meşteşugului.

De cele mai multe ori în spatele unui par­fum celebru stă po­vestea unei întâl­niri marcante, de la această pro­vocare a pornit După Afaceri Premium când le-a adus împreună pe Diana Şucu, proprietara magazinului de mobilă de lux Ethan Allen, şi pe Cristina Balan, managing director al par­fu­meriilor Hip-Nose şi Elysée, în laboratorul de creaţie al unui parfum personalizat.

Locul întâlnirii: Calea Doro­banţilor nr. 157 din Bucureşti, unde este situat cochetul laborator de alchimie olfactivă al parfumeriei Hip-Nose, singurul din România unde sunt create parfumuri personalizate sau bespoke. „Nasul“ a fost Cristina Balan, un connaisseur al parfumeriei, absolventă de cursuri ale reputatei şcoli de parfumerie de la Grasse, iar muza a fost Diana Şucu, femeie de afaceri şi pasionată purtătoare de parfum.

Citiţi cum a decurs această întâlnire şi care sunt secretele din spatele realizării unui parfum în ediţia aniversară a După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar, care va fi publicată vineri, 3 octombrie

 

Citeşte şi: