Gastronomie

Unde mănânci fără să iei o singură calorie în plus

12 mar 2013 2832 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Bucătarul şef Frederick Forster s-a asociat cu brandul  de electrocasnice Miele pentru a deschide un restaurant “pop up” cu un concept inedit de “zero calorii”, scrie luxuo.com. Restaurantul se numeşte Steam şI va fi deschis pe 13 martie în Covent Garden, Londra.

Meniul conţine printre altele, filet de vită cu salată, bruschete cu scoici şI chorizo, acoperite cu dressing de castraveţI şI ginger, ouă de prepeliţă cu ciuperci şI fondue de  praz şI creveţI umpluţI cu lămâie şI sos de ierburi aromate.
Între felurile de mâncare invitaţii vor lua parte la cursuri de stretching pentru a ajuta digestia şI vor stau pe “paduri” ce vibrează pentru a stimula arderea caloriilor . Meniul de zero calorii nu exclude nici măcar desertul iar bucătarul şef va pregăti pentru deschidere o  prăjitură cu banana,  ananas confiat şI crème Chantilly.

Restaurantul este lansat pentru a promova noile aparate cu aburi de la Miele care vor fi folosite pentru a pregăti felurle de mâncare din meniu.

Steam va avea doar patru locuri disponibile, timp de 90 de minute, pentru prânz şi cină. 

Citeşte şi: