Gastronomie

Stil de manager Aflaţi aici care sunt preferinţele exclusiviste ale lui Srdjan Kovacevic, proprietarul Alsa Boutiques

07 oct 2011 506 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Stil de manager  Aflaţi aici care sunt preferinţele exclusiviste ale lui Srdjan Kovacevic, proprietarul Alsa Boutiques - GALERIE FOTO

Srdjan Kovacevic este proprietarul companiei Alsa Boutiques care are în portofoliu branduri ca Max Mara, Ermenegildo Zegna, Pal Zileri, Coccinele şi Emporio Armani. Înainte de a pleca spre săptămâa modei din Milano, omul de afaceri a povestit în exclusivitate pentru Premium, despre stilul său personal.

1.Un obiect care mă reprezintă... ochelarii de vedere Tom Ford.

2.Cartea pe care o citesc acum este... Kicking away the Ladder, scrisă de economistul Ha Joon Chang. Este o carte despre necesitatea intervenţiei statului în economia actuală vs opinia neoliberală de laissez-faire.

3. Un obiect pe care-l port întodeauna cu mine...e Ipad-ul şi o pereche de ochelari de vedere. Uneori şi pe cei de soare Persol, un model Steve McQueen în ediţie limitată. Când eram tânăr purtam tot timpul cu mine o pereche de pantofi de sport, ca să fiu pregătit pentru un joc spontan.

4.Prin oraş conduc... bicicleta sau motocicleta mea Triumph Bonneville- Steve McQueen tribute. Nu am maşină.

5.Cel mai des ascult muzică... vocal-jazz şi piano jazz, merg des la concerte de acest fel.

6.O destinaţie de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Kustendorf, în regiunea muntoasă Mokra Gora, din Serbia . Este un sat cu câteva case din lemn, construit de Kusturica în 2005 pentru unul dintre filmele sale.

7.O descoperire inedită dintr-o călătorie recentă este... comunitatea de indieni americani iroquois din America de Nord.

8.Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă este...un totem pole de la tribul iroquois.

9.Cea mai recentă achizitie exclusivistă-o bicicletă verde de la Emporio Armani.

10. Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este...pictoriţa poloneză Tamara de Lempicka

11.Port un ceas... de la IWC, mă reprezintă acest brand.

12. Site- urile pe care le citesc frecvent sunt: The economist, Ziarul Financiar, stile.it.

13. Obiectul meu preferat din garderobă este...sacoul. Am multe sacouri şi le port aproape în orice ocazie, desigur în combinaţie cu alte piese elegante, casual sau sport.

14. Sunt pasionat de gastronomia...japoneză. Comand de obicei sushi, sashimi, tempura şi teppanyaki. Aştept cu nerabdare ocazia să vizitez Londra sau New York unde găsesc cele mai multe restaurante japoneze. Preferatul meu rămâne totuşi Fingers din Milano, cel mai bun restaurant cu specific pe care l-am încercat vreodată.

15. Întodeauna beau cu plăcere un pahar de... vin, sake, whisky.

16. Un cadou pe care aş vrea să-l primesc este...un tablou de Horea Cucerzan. Îmi place cum pictează şi mai am o lucrare semnată de dumnealui.