Gastronomie

Lux de la automat, accesibil pentru toată lumea

22 nov 2013 2742 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

De la caviar, la rimel Chanel şi şampanie Moet&Chandon, orice poate gusta din plăcerile luxului , în doze mici, de la automat, scrie luxuo.com.

În încercarea de a face produsele sale mai accesibile pentru publicul larg, casa de şampanie Moet &Chandon  a instalat un automat de şampanie în magazinul Selfridges din Londra. Deşi e vorba de sticle mai mici de şampanie, acestea nu sunt doze banale ci sunt decorate cu 350 de cristale Swarvoski.

Automatul este situat în zona dedicată cadourilor de Crăciun, iar cei ce doresc  să se răcorească pe loc cu o sticlă de şampanie sau să-şi facă aprovizionarea pentru sărbători, pot cumpăra  dozele de 200 de ml pentru 18 lire sterline.

În primăvara acestui an Selfridges a prezentat de asemenea, pentru o periodă de timp,  şi un automat ce vindea rimeluri Chanel, în timp ce anul trecut în Statele Unite a apărut şi primul automat pentru caviar, dedicat celor ce poftesc la snack-uri haute cuisine.  Pe lângă caviar, automat avea şi blinis, ulei de trufe, săruri gourmet, farfurii şi tacâmuri din sidef, pentru o experienţă completă.