Gastronomie

În weekend Time Out vă invită la…

25 mar 2011 60 afişări
Din aceeaşi categorie
În weekend Time Out vă invită la…
1. Festival: Francofonia la cinema
În acest weekend, la Cinema Elvira Popescu vă aşteaptă filme cu accent francez. Vineri, în cadrul Festivalului de Film Francofon este proiectat filmul "După-amieze cu Marguerite" cu Gerard Depardieu, sâmbătă puteţi urmări filmul "Iubirile imaginare", iar duminică pelicula "Un om care plânge".
Programul complet al festivalului în Time Out
2. Cafenea: "Ora pământului" la Athenee Palace
Sâmbătă salvăm energia. Stingem luminile şi aprindem lumânărele. Asta se întâmplă şi la cafeneaua Les Collonades de la Athenee Palace Hilton marcând participarea la evenimentul global "Ora pământului". Atmosfera romantică va fi completată de recitalul de pian care începe de la orele 20:30.
3. Nightlife: Levon Vincent şi Nina Kraviz în Studio Martin
Sâmbătă, Levon Vincent, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ newyorkezi din anii '90 mixează în Studio Martin de la orele 23:00. Line-up serii este completat de Nina Kraviz care propune hituri disco vechi de prin anii '70 - '80, Chicago house şi techno.
Citeşte mai multe despre Levon Vincent şi Nina Kraviz în Time Out
4. Teatru: "Comedia norilor" la TNB
Piesa de teatru se joacă pe scena Teatrului Naţional pe 26 martie de la orele 20:00. Regia îi aparţine lui Dan Tudor. Din distribuţie fac parte Alexandru Bindea, Mircea Albulescu, Răzvan Oprea, Daniel Badale şi Ileana Stana Ionescu. Un bilet costă 30 lei, 25 lei, 16 lei, 6 lei
Citeşte cronica piesei "Comedia norilor" în Time Out
5. Scurmetraje: Metamorfoze cu ShortsUP
O nouă ediţie ShortsUP are loc pe 26 martie la Opera Naţională. De la orele 22:00 vor fi proiectate scurtmetraje selecţionate în jurul temei "Metamorfoze". Pe lângă proiecţii vă aşteaptă un concert de jazz şi muzică live alături de trupa Vexx.
Citeşte AICI mai multe despre evenimentul ShortsUP
6. Concert: Horia Brenciu la Sala Palatului
"Fac ce îmi spune inima" mărturiseşte Horia Brenciu pe scena Sălii Palatului vineri, 25 martie, de la orele 20:00. Solistul va fi acompaniat de HB Orchestra. Un bilet costă 200 de lei, 150 de lei 100 de lei sau 50 de lei.
Citeşte mai multe despre concert în Time Out
7. Cărţi: Târg de carte SF&Fiction la MŢR
Muzeul Ţăranului Român găzduieşte pe 26 şi 27 martie primul târg de carte SF&Fantasy, "Final Frontier". Printre editurile participante se numără Leda, Millenium Books, Nemira, Tritonic şi editura online nautilus.ro. Târgul este deschis între orele 10:00 şi 18:00.
Citeşte mai multe despre târg în Time Out

8: Gastronomie: Madame Pogany, "The Perfect Host"
Duminică, la restaurantul Madame Pogany puteţi învăţa cum să gătiţi preparate simple şi clasice în acelaşi timp. Meniul cuprinde brânză de capră caramelizată cu risotto de portocale şi pastă de măsline, biban de mare în pastă de sare şi pesto de Leurda. Pentru desert veţi pregăti mousse de ciocolată. Cursul de gastronomie începe de la orele 14:00 şi costă 250 de lei.
9. Clubbing: Dennis Ferrer în Kristal Glam
Dennis Ferrer mixează pe 26 martie în Kristal Glam. Numele lui se leagă de remixuri realizate pentru o serie de producători de deep house ai generaţiei sale şi de hit-uri afro-house precum "Funu", "Ko Ko", "Reach 4 Freedom", "Dem People Go", sau "Wonderful People". Petrecerea începe de la orele 23:00.
Citeşte mai multe despre Dennis Ferrer în Time Out
10. Copii: Cursuri de teatru
Pe 26 martie copiii pot învăţa împreună cu Mihaela Sârbu şi Arabela Neazi secretele teatrului şi ale artei improvizaţiei. Cursul destinat copiilor cu vârste între 7 şi 12 ani începe de la orele 11:00. Taxa de participare este de 150 de lei pentru cele patru şedinte. Înscrierile la tff@teatrulfarafrontiere.ro sau 0727.866.673.