Gastronomie

Hotelurile londoneze se întrec în pachete “de nuntă regală” - de la majordomi, maşini private, cină în casa membrilor familiei regale până la poveşti de prinţese

25 apr 2011 136 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Hotelurile londoneze se întrec în pachete “de nuntă regală” -de la majordomi, maşini private, cină în casa membrilor familiei regale până la poveşti de prinţese

În încercarea de a oferi oaspeţilor care vor fi în oraş în ziua nunţii prinţului William o experienţă regală, hotelurile de lux din Londra au pregătiti pachete speciale.

La hotelul Hyatt Regency London oaspeţii care optează pentru pachetul "Royal Opulence" sunt aşteptaţi cu şampanie şi covorul roşu şi găzduiţi timp de patru nopţi în apartamentul regal care se întinde pe 368 de metri pătraţi. Pentru 36.000 de lire sterline clienţii se pot relaxa în băi opulente din marmură, au acces la o sală de gimnastică complet echipată şi pot cânta sau asculta concerte la propriul pian. Invitaţii mai au acces la o maşină cu şofer , marca Daimler, asemănătoare cu cele folosite în flota regală, au propriul "butler" care a lucrat în trecut pentru familia regală şi propriul lor bucătar. Până în momentul de faţă nimeni nu a cumpărat pachetul dar reprezentanţii hotelului spun că au existat cereri din partea unor clienţI ruşI, americani şI britanici.

Hotelul Mandarin Oriental Hyde Park oferă de asemenea un pachet de "nuntă" care include printre altele accesul la o terasă pe acoperiş de unde se poate vedea procesiunea nunţii regale. Pentru 11.300 de euro/ persoană pentru şase nopţi clienţii vor fi de asemenea invitaţI să ia masa la casa londoneză a unui membru al familiei regale, al cărui nume rămâne anonim.

Între timp la hotelul elveţian The Howard pachetele speciale au fost create pentru fetele care visează să devină prinţese.

Pentru 2.094 de lire sterline fetele cu vârste cuprinse între trei şi opt ani au parte de o experienţă de poveste care include o excursie cu trăsura la Westminster Abbey şI o costumaţie de prinţesă din care face parte o rochie cu capă de blană, geantă, pantofi de Cenuşăreasă şi o diademă din argint. Tinerii invitaţi vor fi de asemenea trataţi cu "ceaiul de la ora 5, pentru prinţese" care se încheie cu un pahar de şampanie fără alcool , pentru copii.