Gastronomie

Evadare în weekend: The Brick din Corbeanca

02 iul 2010 979 afişări
Din aceeaşi categorie

La câteva minute de Bucureşti, în Corbeanca, Dragoş Ţânţăreanu a investit 1,2 milioane de euro în deschiderea unui restaurant care să atragă amatorii de relaxare gourmet în Paradisul Verde - The Brick restaurant&lounge. Lansat în 2009 ca parte a unui proiect imobiliar care se va extinde pe 2 hectare, o investiţie de 15 milioane de euro, restaurantul este o combinaţie între Buddha Bar şi pub-ul englezesc. Pe o suprafaţă de 500 de mp şi o terasă de 700 mp, proprietarul a dezvoltat restaurantul, un barul şi un lounge-ul.

"The Brick e "piatra de temelie" ce stă la baza complexului care include Trattoria Paradisul Verde, o sală de fitness şi 4 terenuri de tenis", explică Tânţăreanu. "Aceasta este doar prima etapă de dezvoltare a proiectului pentru că în 2011 va fi finalizată şi a doua fază ce cuprinde un spa cu pisicină semiolimpică şi o sală de sport. Ultima parte din acest proiect va fi reprezentat de un club pentru copii, o sală de evenimente corporate şi un boutique hotel."
Restaurantul se laudă cu preparate ca vita Kobe, carne de canguri sau mâncăruri inspirate de bucătăriile din Italia, India sau Japonia dar şi cu un program special de evenimente. De exemplu Dinner Disco Party s-a implementat deja pentru fiecare vineri şi constă într-un "buffet finger foods şi open bar - all you can drink". Iar serile de sâmbătă sunt tematice, având de fiecare dată un spectacol specific - Spanish Night, Cuba Night, Hawaii Party, Finlandia Pool Party, Brazilian Night sau Argentinian Night. Duminica The Brick încearcă să îi atragă pe gurmanzi în Corbeanca la brunch, un concept care a luat cu asalt restaurantele bucureştene.