Gastronomie

Evadare de weekend: Pensiunea de vis - galerie FOTO

16 iul 2010 254 afişări
Din aceeaşi categorie

Pensiunea de Vis se găseşte pe strada Părului,nr.12E, în oraşul Buftea,sau altfel spus "între lacul Buftea şi pădure". Pensiunea de patru stele a fost deschisă în martie anul trecut şi are deja, în fiecare weekend, clienţi fideli. "Majoritatea sunt clienţi străini care închiriază pentru weekend toată vila dar oricine poate veni chiar şi pentru o noapte, cu rezervare în prealabil", spune Mariana Ticu, manager pensiune.

Pensiunea de Vis are 8 camere duble şi două apartamente, o piscină de 110 metri pătraţi, sală de conferinţe şi un restaurant cu specific mediteraneean dar şi delicatese franţuzeşti. Iar pentru amatorii de sporturi, complexul oferă şi pescuit pe salba de lacuri Colentina (50ron/ziua de pescuit), sporturi nautice, echitaţie sau plimbări cu trăsura. Pentru amatorii de plimbări şi sightseeing, pensiunea organizează şi excursii la Palatul Ştirbey, Studiourile MediaPro, Salba de lacuri Colentina, Palatul Mogoşoaia şi alte câteva puncte turistice din interiorul Bucureştiului, ca de exemplu Casa Poporului sau Arcul de Triumf.

O cameră de două persoane costă în jur de 53 de euro cu mic dejun inclus şi acces la piscină, iar întregul complex poate fi închiriat cu 1500 de euro pe zi. Mariana Ticu spune că afacerea este în creştere şi că cifra de afaceri anuală se ridică la 74.000 de lei.