Gadget

Samsung Galaxy S4 Zoom

28 iun 2013 574 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Smartphone-ul este deja un gadget omniprezent care pentru mulţi dintre noi suplineşte în cele mai variate ocazii  şi funcţiile unei camere foto compacte.

Cu atât mai bine dacă smartphone-ul are lentile mai mari şi un senzor mai bun, care poate capta fotografii şi videoclipuri full HD la o calitate superioară, cum este cel lansat recent de Samsung. Modelul Galaxy S4 Zoom este un smartphone-cameră adevărat cu un senzor CMOS de 16 Megapixeli  plus lentile cu zoom optic 10x (24-240mm) şi diafragmă f/3.1-6.3.

Alte specificaţii ale camerei ar fi ecranul Super Amoled de 4.3 inchi cu rezoluţie qHD (960x540 pixeli) acoperit cu Corning Gorilla Glass 3, procesorul dual-core la 1.5GHz, cei 1.5GB ai memoriei RAM, capacitatea de stocare internă de 8GB expandabilă prin carduri microSDXC de până în 64GB şi suport LTE pentru un transfer de date rapid.

Utilizatorii se vor bucura de toate facilităţile sistemului de operare Android Jelly Bean, atât la prelucrarea şi postarea fotografiilor pe internet, cât şi pentru celelalte activităţi uzuale de comunicare, informare şi divertisment în condiţii portabile.

S4 Zoom are un pret de 2.300 Lei, www.samsung.ro.

Citiţi mai multe în DA Premium, pe piata astăzi,  impreuna cu Ziarul Financiar.