Gadget

Monitor-Televizor

20 mai 2010 50 afişări
Din aceeaşi categorie

Primul este LCD-ul Philips Full HD 221T1SB, lansat de curand in Romania, un monitor elegant, stilat, care poate intregi aspectul oricarui birou sau camere. Are un tuner DVB-T HD incorporat care permite vizualizarea transmisiilor TV High Definition fara a fi nevoie de un decodor suplimentar. Ecranul cu o diagonala de 21.5 inchi (54 cm) care poate afisa o rezolutie 1920x1080 pixeli are format Wide, special conceput pentru vizionarile filmelor. Printre alte caracteristici mai amintim de contrastul dinamic de 35000:1, de timpul de raspuns de 5 ms, de unghiul de vizibilitate pe orizontala de 170 de grade, precum si de boxele incorporate cu o putere de 2x3W. Are conector HDMI, astfel ca poate accepta fara probleme semnal din variate surse HD, cum ar fi playere sau console de jocuri. Afiseaza

imagini stralucitoare, realiste, cu un constrast bine conturat si culori vibrante datorita tehnologiei Smart Contrast, fiind folositor atat utilizatorului pasionat de filme, cat si gamerului inrait. Are un pret recomandat de 999 lei, www.philips.ro.

Al doilea model apartine celor de la BenQ, si el lansat de curand, ML2441, unul bazat pe tehnologia LED. Impresioneaza atat prin designul elegant, sobru, dar si prin grosimea de doar 19 mm, in punctul cel mai subtire. Are un ecran cu o diagonala de 23.6 inchi (aprox. 59 cm), o rezolutie full HD, un contrast dinamic de 5.000.000:1si tuner DVB-T care, in anumite conditii, poate receptiona semnal standard sau HD cu o simpla antena de camera. Pe langa tehnologia LED care ofera imagini clare, pline de culoare, aproape ireale, ne incanta si cu functii multimedia la fel de "apetisante". Are incorporat reader/player multimedia USB pentru vizionarea directa a fisierelor audio-video in formate H.264, MPEG4, MKV, AVI, MPG, DivX, inclusiv cu subtitrari. Poate fi utilizat si ca rama foto digitala, mai degraba un tablou digital, prin intermediul functiei SmartCliQ. Pentru conectarea unor echipamente mai performante avem la dispozitie nu mai putin de 3 porturi HDMI si un SPDIF (optical). Are un pret recomandat de 1.299 lei, www.benq.ro.

www.imidoresc.ro