Gadget

Gadgeturi pentru sfârşitul lumii

20 dec 2012 438 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Recomandări  pentru aparatele care te ajută să  surprinzi sfârşitul lumii într-o poză, să povesteşti despre el pe facebook sau să te izolezi de sunetul apocalipsei.

Fuji Finepix X-E1

Fuji continuă să dezvolte camere foto de inspiraţie retro, asemănătoare celor cu film de acum câteva decenii. Modelul recent lansat, Finepix X-E1, este o cameră cu obiective interschimbabile care oferă performanţe tipice DSLR într-un corp mai compact, mai uşor de purtat.

Aceasta are un senzor APS-C de 16.3 Megapixeli, sistem de autofocus în 49 de puncte, ecran LCD de 2.8 inchi, vizor electronic OLED, o capacitate de fotografiere în rafală de 6cps şi de filmare la rezoluţii full HD.

Influenţele retro se regăsesc şi în meniul digital, camera având nu mai puţin de 10 efecte de simulare a filmului, de la cel standard, sepia, alb-negru PRO sau monocrom cu filtre pentru culorile galben, roşu sau verde.

Împreună cu un obiectiv 18-55mm are un preţ de aproximativ 6.200 lei, www.f64.ro.

 

HTC Windows Phone 8x

HTC 8x , unul dintre cele mai interesante smartphone-uri la ora actuală, funcţionează pe bazele noului sistem de operare Windows Phone 8 al celor de la Microsoft.

Dintre cele mai importante specificaţii al sale amintim de ecranul de 4.3 inchi şi rezoluţie HD acoperit cu Gorilla Glass 2, o sticlă extrem de rezistentă, de procesorul dual-core la 1.5Ghz, de memoria RAM de 1GB, de capacitatea de stocare internă de 16GB şi nu în ultimul rând de camera de 8 Megapixeli cu flash şi capacitate de înregistrare la rezoluţii full HD.

Poate fi găsit în oferta Orange la preţuri de la 90 euro şi până la 480 euro, fără conectare.

 

Sony Vaio Duo Touch

Cea mai recentă creaţie a celor de la Sony, Vaio Duo Touch, este un ultrabook convertibil cu tastatură culisabilă care se potriveşte de minune cu noul sistem de operare Windows 8. Deşi este un sistem destul de subţire şi de uşor pentru a putea fi transportat fără prea mare efort, are tot ceea ce-i trebuie pentru asigurarea unui suport de lucru eficient, atât în aplicaţiile de business, cât şi în cele dedicate divertismentului.

Ultrabook-ul se laudă cu un ecran tactil de 11.6 inchi şi rezoluţie full HD, un procesor Intel Core i5 la 1.7Ghz, 4GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 128GB şi tehnologie USB 3.0. De asemenea, dispune de majoritatea soluţiilor de conectică necesare la ora actuală, iar tastatura este iluminată, astfel că poate fi utilizat fără probleme şi în mediile întunecoase. Pentru o manevrare mai facilă prin intermediul ecranului tactil vine însoţit de un stylus.

Pe www.sonycenter.ro are un preţ de aproximativ 6.000 lei.

 

Bose SoundDock 10 Bluetooth

Sistemul audio Bose impresionează mai întâi prin aspectul premium, dar nu dezamăgeşte nici la capitolul sunet. Toată gama acustică este reprodusă cu fidelitate, atât în dimineţile începute pe ritmuri de Mozart, dar şi la petrecerile nocturne.

Pentru a putea asculta muzica preferată din orice sursă posibilă acesta dispune de andocare pentru iPod/iPhone, tehnologie Bluetooth şi conector auxiliar.

Bose SoundDock 10 Bluetooth are un preţ de aproximativ 550 euro, www.amazon.de.

 

Yamaha Piano Craft Micro 332

Adepţii stilului clasic vor aprecia mai degrabă elegantul microsistem de la Yamaha, cu un design compact şi boxe din lemn cu o putere de 40W RMS. Acesta dispune de CD-player, andocare pentru iPod/iPhone, conector auxiliar, radio FM şi este compatibil cu formatul digital MP3.

Pe www.eMag.ro are un preţ de aproximativ 1.560 lei.