Gadget

Cadouri pentru pasionaţii de gadgeturi

29 nov 2013 404 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Panasonic Lumix GX7

Panasonic a lansat recent o cameră foto mirrorless cu un look vintage, inspirat din camerele cu film din vremuri demult apuse. Dedicată în special pasionaţilor de fotografie, aceasta atrage la prima vedere  prin aspect, având un corp robust din aliaj de magneziu, cu detalii preluate din camerele cu film.

La o privire mai atentă însă, camera încorporează tehnologii de ultimă generaţie, care permit obţinerea unor rezultate foto, dar şi video de cea mai bună calitate. Aparatul dispune de un senzor Live Mos de 16 Mpix, sistem de stabilizare în interior ce permite utilizarea oricărui tip de obiectiv, funcţie Focus Peaking care evidenţiază zona de clar, sistem de autofocus rapid, ecran LCD tactil de 3 inchi, capacitate de fotografiere în rafală de 5cps şi de filmare la rezoluţii full HD.

De apreciat e faptul că are un vizor electronic rabatabil la 90 de grade, dar şi două rotiţe pentru un control manual rapid. După cum era de aşteptat, are co­nexiune Wi-Fi pentru partajarea rapidă a instantaneelor, dar şi o mulţime de funcţii inteligente care vor fi de folos tuturor fotografilor, fie că sunt începători sau cu experienţă.

Pe www.f64.ro are un preţ de aproximativ 5.100 lei, la pachet fiind inclus şi un obiectiv 14-42mm

Canon  Powershot G16

Powershot G16 este noul vârf de gamă al compactelor Canon, o cameră cu un aspect profesional şi o structură robustă, pregătită pentru utilizare intensă.

Faţă de modelele anterioare, G16 beneficiază de conectivitate Wi-Fi pentru transferul rapid al fotografiilor pe dispozitive compatibile, dar şi pentru control de la distanţă.

Fişa tehnică cuprinde un senzor de 12.1 Mpix, lentile cu zoom optic 5x, stabilizare şi diafragmă maximă f/1.8- f/2.8, procesor de imagine nou - Digic 6 capabil de o cadenţă în rafală de

9.3 cps, dar şi de performaţe mai bune în condiţii de iluminare precară, plus capacitate de filmare la rezoluţii full HD.

Pentru a fi cât mai flexibilă în utilizare,  camera dispune de un vizor optic, oferă posibilitatea unui control manual complet şi dispune de funcţii automate şi efecte creative care îi pot ajuta chiar şi pe fotografii fără experienţă să obţină rezultate foarte bune.

Canon Powershot G16 are un preţ de 2.500 lei, www.f64.ro

Asus  PQ321QE

Cei ce vor să se  bucure de cea mai actuală rezoluţie şi pe monitorul de la birou pot încerca modelul 4K Asus PQ321QE, disponibil acum la comandă şi în România.

Acesta are un panou LED 4K cu o diagonală mare de 31.5 inchi (80cm) şi o rezoluţie de 3840x2160 pixeli ce utilizează tehnologie de nouă generaţie IGZO care promite imagini clare, cu o paletă coloristică vibrantă şi unghiuri largi de vizualizare.

Oferă posibilitatea ajustării poziţiei în funcţie de nevoile utilizatorului şi are un preţ aproximativ de 16.000 lei

Toshiba  Excite Write

Toshiba a lansat de curând tableta Excite Write bazată pe noua tehnologie Nvidia Tegra 4 şi dedicată celor care au nevoie de un device uşor şi util activităţilor de informare, comunicare, socializare, divertisment multimedia High Definition sau chiar gaming portabil.

Tableta Toshiba funcţionează pe bazele sistemului de operare Android 4.2 şi are un ecran de 10.1 inchi cu o rezoluţie de 2560x1600 pixeli, procesor  quad-core tactat la 1.6Ghz, 2GB memorie RAM, stocare internă de 16/32GB extensibilă prin carduri microSD, cameră de 8 Mpix, Wi-Fi  de tip AC şi conexiune 3G. Încorporează un sistem audio performant de la Harman Kardon şi promite o autonomie de până la 9 ore.

De asemenea, vine însoţită de aplicaţiile TruNote şi TruCapture plus un DigitizerPen care permite scrierea de mână sau realizarea unor adnotări.

Are un preţ de 2.600 de lei, www.emag.ro