Gadget

Bogdan Putinică - Enea: Mi-am început pasiunea pentru gadgeturi din joacă

30 iul 2011 675 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Bogdan Putinică, global sales managerul companiei de telecom Enea, şi-a început pasiunea pentru gadgeturi din joacă, la propriu.

"Acum câţiva ani aveam gadgeturi care erau legate foarte mult de partea de "fun". Printre acestea se numără Media player-ul Archos, Apple TV sau Wii. Mi-au plăcut, de asemenea, de-a lungul timpului, telefoanele cele mai mici. Îmi aduc şi acum aminte cu plăcere de un Ericsson T66 care era mai mic decât cheia de la maşină. Acum, gadgeturile preferate sunt mai degrabă cele care mă ajută în viaţa de zi cu zi - telefon, laptop, GPS".

Mi-a plăcut întodeauna să îmi aleg gadgeturile dintre modelele de top. Laptopul de gaming Alienware e deja celebru când eu l-am cumpărat pe al meu de la eMAG, printr-o comandă specială. Primul meu telefon mobil, un Bosch 606, pe care mi-i l-am dorit foarte foarte mult, mi-a fost dăruit de tatăl meu de ziua mea.

Cel mai mult folosesc telefonul "proaspăt" upgradat la un Galaxy S2 de la Samsung. Din multe puncte de vedere cred că este probabil cel mai bun smartphone actual, chiar şi comparat cu iPhone 4. Am trecut prin iPhone 3, Blackberry, Nokia etc., şi îmi place foarte mult S2-ul, care îmbină foarte bine "look-ul & feel-ul" cu performanţa tehnică.

Acasă îmi place de multe ori să mă joc şi aleg echipamente de vârf care îmi pot oferi o experienţă completă. Monitorul Samsung special pentru gaming, de exemplu, are o frecvenţă de 2ms.

Profesional, îmi place ca laptopul (Lenovo Edge 221) să aibă o baterie cât mai mare. Este crucial pentru zborurile lungi. Şi să fie cât mai mic şi cât mai uşor, criterii nu întotdeauna întâlnite împreună într-un singur echipament. Sunt fan Lenovo de ceva ani, produc unele dintre cele mai mature laptopuri de business.

Cele mai amuzante poveşti legate de lumea gadgeturilor le-am avut încercând să învăţ fotografie. Mi-a luat câteva luni bune să învăţ să folosesc un DSLR de la Nikon şi eram aproape să renunţ. Evident aparatul făcea ce îi ziceam eu şi eu mă miram că pozele ies prost.