Gadget

Bijuterie cenusie

18 feb 2009 32 afişări
Din aceeaşi categorie
Motorola Jewel, care tocmai a ajuns si in Romania, este, de fapt, aceeasi Marie cu alta palarie - adica un U9 mai gatit, foarte potrivit pentru un cadou de 1 sau 8 Martie.
Exteriorul lucios, de un gri elegant, poate fi folosit si pe post de oglinda, dar e si display care afiseaza informatii precum apeluri, mesaje si melodiile rulate din playlist. Femeilor le va placea si posibilitatea de a alege un screensaver ale carui animatii plutesc pe suprafata telefonului.
Tot acest display functioneaza si ca un touchscreen partial - cand este activat playerul de muzica, utilizatorul poate apasa skip sau pause pe display. Probabil in incercarea de a face din modelul Jewel un telefon cat mai feminin, cei de la Motorola au decis ca in interior se cere o nuanta foarte neasteptata de mov, care nu prea merge cu exteriorul, dar care e poate pe placul celor cu gusturi mai putin sobre in materie de culori.
In rest, Jewel e dotat cu un aparat foto de 2 megapixeli, fara blitz, dar care se achita onorabil de sarcina, un player de muzica ce recunoaste toate formatele uzitate, o baterie cu o durata de viata impresionanta (unul dintre punctele forte ale telefonului) si cu tehnologia CrystalTalk, care sporeste calitatea sunetului.
Nu e ultimul racnet in materie de dotari, dar nici nu pretinde, iar pentru cine isi doreste un telefon elegant si vesel e foarte potrivit.
 
www.imidoresc.ro