După Afaceri

Cum să îţi alegi costumul potrivit

13 nov 2014 1444 afişări
Din aceeaşi categorie

Costumul este alegerea vestimentară care îţi creşte din start nota la materia “Eleganţă”. Dacă ştii şi cum să îl alegi, 10-le este asigurat.

Îl porţi la banchetul din liceu, la balul din facultate, la întâlniri de afaceri, la nuntă, la botez, la diverse petreceri şi, în mod ironic, tot el stă la baza ultimei tale ţinute (la propriu). Practic, fie că vrei, fie că nu, costumul te urmăreşte pe tot parcursul vieţii. Aşadar, dacă nu ai făcut-o până acum, a venit momentul să îţi alegi în sfârşit un costum care să îţi vină impecabil, nu unul luat în grabă de pe manechin pentru a încheia cât mai rapid sesiunea de cumpărături. Nu ştii cum să găseşti costumul perfect? Pentru asta suntem noi aici.

Modelul

Primul lucru asupra căruia trebuie să te hotărăşti este modelul. Vrei un costum clasic, unul în dungi sau unul la două rânduri de nasturi? Ultimele două alegeri sunt ceva mai pretenţioase decât costumul clasic, însă asta nu trebuie să te sperie: întotdeauna ai la îndemână ghidul GQ pentru purtarea costumului în dungi şi a celui la două rânduri de nasturi. Menţionăm că nu există alegeri mai bune sau alegeri greşite: trebuie doar să te hotărăşti care model te reprezintă cel mai bine.

Mai multe detalii aici