După Afaceri

Cu ce te ajută o asigurare medicală şi cum alegi asigurarea potrivită?

13 mai 2014 429 afişări
Din aceeaşi categorie

Problemele de sănătate pot apărea pe neaşteptate şi implică o serie de cheltuieli suplimentare ce îţi pot afecta serios veniturile. Dacă vrei să elimini grijile financiare în legătură cu sănătatea ta şi a celor dragi, asigurarea privată de sănătate este cea mai bună alegere.

Încheierea unei asigurări de sanatate  îţi asigură confortul fizic, psihic şi financiar că, in caz de nevoie,  vei beneficia de cele mai bune servicii, la orice oră din zi şi din noapte.

Ofertele asiguratorilor includ un pachet de bază cu o gamă largă de beneficii, la care se pot adăuga opţional acoperiri suplimentare, in vederea unei protectii financiare complete pentru sănătatea ta şi a familiei tale.

În general, costurile acoperite de asigurarea de sănătate sunt: consultaţiile la medicul generalist şi la medicii specialişti, investigaţiile medicale (analize, radiografii, ecografii, RMN, computer tomograf) spitalizarea,  intervenţiile chirurgicale şi serviciile de ambulanţă.

Toate aceste servicii se decontează integral sau cu anumite deduceri (coplăţi) în cadrul reţelei de parteneri medicali ai companiei de asigurări, în funcţie de pachetul  contractat. Majoritatea produselor de asigurare de sănătate au limite de despăgubire maxime pe an de asigurare sau tip de serviciu acoperit, însă există şi produse cu acoperire nelimitată.

Citiţi mai multe detalii aici