După Afaceri

CLUBUL REZIDENŢIAL STEJARII. DE 14 ANI UN ETALON PE PIAŢA IMOBILIARELOR DE LUX DIN ROMÂNIA

16 dec 2022 240 afişări
Din aceeaşi categorie

Într-o perioadă plină de incertitudini pentru români, inclusiv pe piaţa imobiliară, un brand puternic şi stabil nu va înceta niciodată să se dezvolte armonios pentru a scrie o poveste de succes. Clubul Rezidenţial Stejarii, vârful de lance al Ţiriac Imobiliare, este un brand puternic, sinonim cu succesul, şi este alegerea evidentă a calităţii şi a modernismului îmbinat cu servicii de lux. În cei 14 ani de existenţă, dezvoltatorul a reuşit să facă trecerea de la produs la un brand puternic, asociat cu condiţii de locuit la cele mai înalte standarde şi servicii integrate 360.

ISTORIA ÎN DOMENIUL IMOBILIAR SE SCRIE ATUNCI CÂND OFERI DOAR SERVICII LA SUPERLATIV

Clubul rezidenţial exclusivist Stejarii a schimbat definitiv standardele din piaţa imobiliară de lux din România în momentul lansării, în urmă cu 14 ani. Anul 2006 reprezintă momentul în care a început povestea Clubului Stejarii Rezidenţial, odată cu demararea lucrărilor de construcţie. Ideea care a stat la baza acestui proiect grandios a fost cea de a oferi un ansamblu dedicat celor care doresc să închirieze o proprietate pe care să o poată numi ”acasă” beneficiind totodată de o gamă largă de servicii rezidenţiale. Primele apartamente au fost date spre închiriere începând cu septembrie 2010, devenind casă pentru numeroase familii aflate în căutarea siguranţei, confortului şi exclusivismului în mijlocul naturii, într-o varietate excepţională de naţionalităţi reunite într-un singur complex. Atenţia acordată detaliilor, de la finisajele interioare până la peisagistică şi serviciile de top, reprezintă premiera adusă de Stejarii Clubul Rezidenţial în piaţa de real estate din România. Alegerea de a deveni membru al complexului Stejarii oferă plus valoare vieţii cotidiene, acesta fiind situat într-o oază de linişte, în pădurea Băneasa.

Format din 8 clădiri, cu un total de 285 de apartamente cu suprafeţe variind de la 108 la 636 m.p., clubul oferă tot confortul nu doar când vine vorba despre condiţiile de locuit şi de serviciile conexe incluse, precum concierge, facility management, airport shuttle, evenimente dedicate comunităţii, dar şi când vorbim despre proximitatea faţă de alte puncte de interes ale Bucureştiului. Are acces urban excelent şi acces rapid la facilităţi precum centre comerciale, de educaţie şi de sănătate iar în zona de business a oraşului se poate ajunge în 10 de minute de mers cu maşina. În plus, Aeroportul Internaţional Henri Coandă se află la 10 minute depărtare. Complexul beneficiază şi de un număr generos de locuri de parcare: 584 în total, dintre care 344 în subteran.

”Ne mândrim cu faptul că am reuşit să creăm din Stejarii un model, un standard la care se raportează piata. Am dezvoltat împreună cu rezidentii o comunitate frumoasă, cu membri dedicati familiei şi afacerilor, cu pasiuni comune şi un stil de viată sănătos, sustinut de facilitătile noastre. Stejarii înseamnă mai mult decât ”acasă”; înseamnă confort, sigurantă şi un mediu elitist într-un singur loc”, a declarat Răzvan Enache, Managing Director, Ţiriac Imobiliare.

LA STEJARII CLUBUL REZIDENŢIAL, LUXUL NU ESTE O OPŢIUNE, ESTE UN STANDARD

Confortul este o stare de spirit şi un atribut care le este oferit tuturor clienţilor parte a comunităţii Stejarii.

Membrii clubului rezidenţial Stejarii au la îndemână în imediata proximitate a locuinţei o serie extinsă de servicii conexe precum clubul sportiv Stejarii Country Club, singurul SPA internaţional Shiseido din România, salon de înfrumuseţare, restaurant şi grădiniţă. Aceasta este promisiunea Stejarii. De altfel, clubul rezidenţial Stejarii a fost conceput astfel încât să creeze o legătură armonioasă între mediul înconjurător şi dezvoltarea urbană, fără a impacta negativ natura din jur.

Integritate, calitate şi excelenţă, family friendly; networking social şi de afaceri, experienţe şi evenimente de neuitat dedicate comunităţii – toate acestea sunt valorile promovate în cadrul clubului, care stau la baza întregului concept.

Grădiniţa BEST Preschool (British Education & Sports Ţiriac Preschool) este localizată chiar la intrarea în complex. BEST Preschool foloseşte curriculum britanic pentru a cultiva şi susţine inovaţia, talentele şi interesul fiecărui copil, indiferent de naţionalitate. Astfel, programul educaţional include iniţierea sportivă cu oechipă specializată de antrenori profesionişti. Grădiniţa încurajează iniţierea copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 6 ani în diverse sporturi precum: alergare, tenis, fotbal, înot, patinaj, baschet şi alte discipline sportive pentru a oferi o bază solidă a abilităţilor motrice prin cursuri distractive şi active. Poziţionarea excepţională în Pădurea Băneasa oferă copiilor un mediu curat şi sănătos, asigurându-le posibilitatea de aexplora pădurea şi împrejurimile.

Stejarii Country Club oferă un cadru călduros şi distinct, care îmbină sportul, relaxarea şi serviciile de wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi. Un plus pentru rezidenţi este faptul că au atât prioritate, cât şi preţuri preferenţiale pentru abonamente, plus acces la o varietate de servicii şi pachete personalizate pentru ei şi pentru familiile lor.

 

Shiseido Spa aflat în incinta Stejarii Country Club este primul Spa Internaţional din România. Locaţia are spaţii pentru terapie, piscină pentru o doză de energie, zone de relaxare, hamam, saună şi băi de aburi, terasă intimă aflată la soare, salon de înfrumuseţare şi un studio de wellness. Reprezintă o destinaţie de relaxare inedită pentru clienţii de ambele sexe prin prisma tratamentelor spa revoluţionare.

Beauty District este un salon cu servicii complete, dezvoltat sub semnătura şi îndrumarea experţilor în beauty Alexandru Agabiu, Sorin Stratulat şi Cătălina Stoica, şi reprezintă o lume a frumuseţii absolute. Situat în perimetrul Stejarii Country Club, salonul oferă stiluri şi coafuri în vogă, servicii de machiaj şi îngrijire a unghiilor, precum şi o gamă largă de servicii suplimentare: carduri cadou, asistenţă pentru şedinţe foto şi evenimente, pachete de înfrumuseţare speciale pentru evenimente şi seminarii corporate personalizate.

Stejarii Restaurant - restaurantul rafinat şi terasa acestuia reprezintă destinaţia supremă pentru pasionaţii de lux, intimitate şi bun gust şi oferă un voiaj gastronomic, servit la locaţie sau gata de livrare rezidenţilor.

Siguranţă înainte de toate! Clubul Rezidenţial Stejarii este o comunitate ce pune accent pe siguranţă şi are o echipă de securitate disponibilă 24/7. Accesul în incintă este monitorizat şi realizat prin puncte de acces controlate, atât pentru rezidenţi, precum şi pentru vizitatori şi furnizori.

Serviciul de mentenanţă dedicat asigură un nivel ridicat de confort şi oferă asistenţă tehnică şi intervenţie pentru rezolvarea oricărui incident, iar echipa Concierge este mereu la un apel distanţă. De asemenea, în incinta cartierului se află un mini market şi o cafenea, ambele cu posibilitatea de livrare prin comandă. Pentru a facilita desfăşurarea întâlnirilor de afaceri, Clubul dispune de un spaţiu dedicat întâlnirilor, complet utilat, disponibil prin programare via Concierge.

Iubitorii de animale pot profita de parcul pentru câini, împrejmuit şi special amenajat în conformitate cu regulile de igienă şi interacţiune pentru animalele de companie. Familiile cu copii au la dispoziţie un loc de joacă în complex– zona exterioară amenajată cu echipamente sigure, dedicate divertismentului într-un mediu lipsit de riscuri şi controlat. De asemenea, rezidenţii au la dispoziţie, spre închiriere, biciclete şi trotinete electrice.

Clubul Rezidenţial Stejarii continuă în fiecare an să promoveze şi să dezvolte facilităţile sale de lux atât pe teritoriul României, cât şi în afara acestuia, reuşind astfel să rămână o atracţie de top pentru clienţii români dar şi pentru un număr mare de expaţi. Cererea în continuă creştere şi succesul proiectului au reprezentat baza extinderii acestuia, anul 2023 urmând a prilejui lansarea fazei a doua a clubului rezidenţial, în imediata vecinătate, sub marca Stejarii Collection.

Despre Ţiriac Imobiliare

Ţiriac Imobiliare, grup de companii ce activează în domeniul imobiliar, este parte a Grupului Ţiriac. Creat în 1994 la iniţiativa omului de afaceri Ion Ţiriac, Grupul Ţiriac este unul dintre cele mai mari grupuri private româneşti, ale cărui principale afaceri se derulează într-o serie de domenii importante precum auto, financiar, imobiliar, aviaţie sau sport.