După Afaceri

Cele mai frumoase sate de vacanţă din lume. Galerie FOTO

29 mar 2014 3139 afişări de Ştefan Stan
Din aceeaşi categorie

Satele, şi în special cele care îşi păstrează caracterul istoric, pot fi unele dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, pentru cei care vor să scpe de gălăgia oraşelor şi de stresul serviciului, scrie Yahoo.

Fie că este vorba de sate izolate din Anglia, de mici porturi din SUA sau de locuinţe tradiţionale din Grecia, aşezările istorice sunt locul perfect pentru a te relaxa.

Yahoo a alcătuit o galerie foto cu unele dintre cele mai frumoase sate din lume

Castle Comb, Anglia. Satul se află la doar 10 km de Bath, un important centru turistic britanic

Cong, Irlanda. Satul a fost locul unde s-a turnat celebrul film “The Quiet Man”, care i-a reunite pe  John Wayne, Maureen O’Hara şi Barry Fitzgerald.
 
Newport, Rhode Island. Un orăşel – port din Statele Unite, care atrage numeroşi turişti prin caracterul istoric al clădirilor

Oia, Santorini, Grecia. Locuinţele albe, tradiţionale şi castelel bizantine au făcut din micul oraş o atracţie turistică veritabilă.

Rosh Pina, Israel. Majoritatea turştilor vizitează Israelul pentru atracţiile principale şi pelerinajele religioase, însă satele izolate sunt unele dintre cele mai frumoase locuri de văzut.

Sveti Stefan, Montenegro- Un sat izolat, pe o insulă, cu ziduri de protecţie care datează din secolul 15

Taos, New Mexico. Vechi de 1.000 de ani şi cunoscut pentru operele de artă din lut, Taos este unul dintre cele mai frumoase oraşe din America.

Wengen, Elveţia. Unul dintre cele mai frumoase sate europene, apreciat în special de iubitorii sporturilor

Woodstock, Vermont. Cea mai mare parte a orăşelului Woodstock se află în registrul clădirilor istorice. Magazinele din localitate sunt independente de orice lanţ major comercial, aşa că multe produse sunt unice.

Rode Bay, Groenlanda – În micul oraş nordic se ascund unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din lume