După Afaceri

Cel mai scump meniu. Cum arată o pizza de 1.000 de dolari

29 mai 2014 5126 afişări
Din aceeaşi categorie

De cand tot tamtamul cu nunta lui Kim Kardashian si Kanye West, mi se pare ca vorbim numai de nunti. La o adica, am intrat in plin sezon de nunti si ne pregatim temeinic pentru ceea ce urmeaza in lunile astea.

Fie ca planuim o nunta sau ca partipam la una, meniul evenimentului este unul dintre cele mai importante aspecte. Poti foarte usor sa dai gres cu o friptura garnisita prost sau sa impresionezi prin niste aperitive simpliste care bucura papilele gustative.

Tocmai pentru ca meniul este atat de important, ne-am intrebat oare care sunt cele mai scumpe si impresionante feluri care accesorizeaza o nunta spectaculoasa. Am alcatuit lista asta impresionanta si ne-am dat seama ca pentru o nunta romaneasca, majoritatea felurilor de mancare sunt complet nelalocul lor.

Nici nu ne trece prin cap ideea ca am ajunge vreodata sa le gustam. Tu te-ai aventura vreodata sa incluzi asa ceva pe meniul tau de nunta? 

 Pizza de 1000 de dolari

Tot de la americani vine si reteta asta. Ajungand la $125 pe felie, pizza asta ar putea fi poleita cu aur. 

Pizza de lux creata de Nino Selimaj, patronul restaurantului Nino's Bellissima din Manhatan pune sase tipuri diferite de caviar in loc de sos, apoi mai adauga homar, creme fraiche si ceapa de tuns.

Citiţi aici mai multe detalii