Ceasuri & Bijuterii

William şi Catherine au dansat noaptea trecută la petrecerea de la Palatul Buckingham. Vedeţi aici ţinutele

30 apr 2011 1053 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie

William şi Kate au petrecut până dimineaţa după nunta regală, la Palatul Buckingham, şi au avut peste 300 de invitaţi, prieteni şi membri ai familiei celor doi tineri.

Cuplul a rămas la palat după recepţia care a avut loc până dimineaţa. De asemenea, se pare că cei doi vor pleca în curând în luna de miere, însă destinaţia nu a fost făcută public, informează news.bbc.co.uk.

Se pare că, în cadrul recepţiei, găzduite de tatăl mirelui, prinţul Charles, au avut loc cele două discursuri tradiţionale: cel a cavalerului de onoare, Prinţul Harry şi cel al tatălui miresei, Michael Middleton.

Purtătorul de cuvânt de la palatul St James a declarat că mireasa a purtat, la petrecere, o rochie din satin alb, cu un bolero alb, din angora, şi o centură cu diamante.

Sora miresei şi domnişoara sa de onoare, Pippa, s-a schimbat pentru recepţie într-o rochie verde smarald, fără mâneci, cu un decolteu adânc ce avea la bază o broderie cu pietre preţioase. Mama celor două a preferat o ţinută de culoare neagră.

Regina Elisabeth a II-a şi soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au participat la petrecere, deoarece au plecat din Londra, în weekend.

Citeşte şi: