Ceasuri & Bijuterii

Un nou model GMT

19 nov 2013 247 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Harry Winston a lansat o nouă versiune a modelului Ocean Tourbillon GMT, care combină tourbillonul cu funcţia "a doua zonă de timp". Combinaţia preciziei tourbillonului cu practicabilitatea funcţiei GMT face ca noul model de la Harry Winston să fie o piesă funcţională, dar şi o achiziţie valoroasă pentru pasionaţii de orologerie.

Cadranul a fost redesenat  şi reinterpretat în negru, iar subafişajul pentru a doua zonă de timp şi cel pentru tourbillion au fost aşezate în cercuri ce se suprapun conducând privirea natural, printr-o compoziţie de elemente aranjate cu precizie. Această compoziţie pe mai multe niveluri poziţionează tourbillonul în faţă atrăgând atenţia cu rotaţia sa hipnotică- pe axa centrală a tourbillonului există un indicator secundar ce se roteşte o dată pe minut, la fel ca şi tourbillonul.

Zona de timp este specificată printr-un indicator  ce arată oraşul de referinţă, într-o apertură situată în  dreptul orei 12. Un indicator pentru noapte şi zi, în a doua zonă de timp completează informaţiile primite de purtătorul ceasului.

Acest model este dotat cu un mecanism automatic  realizat din 550 de părţi şi are o rezervă  de putere de 110 ore. Ocean Tourbillon GMT este valabil într- o ediţie limitată de 100 de piese: 50 în aur alb de 18 carate şi 50 în aur roz.