Ceasuri & Bijuterii

Un look urban

03 oct 2018 246 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

TAG Heuer Aquaracer Carbon este cea mai nouă colecţie a orologeriei elveţiene, dar este de fapt o reinterpretare a deja iconicei colecţii Aquaracer a brandului. Aceasta vine însă cu o noutate.

Artizanii TAG Heuer au reuşit printr-o tehnologie inovatoare să prelucreze şi modeleze fibrele de carbon la temperaturi foarte ridicate. Ediţia Aquaracer Carbon vine cu carcasă din titan cu tratament PVD de 41 mm, iar elementul cheie este bezel-ul unidirecţional din carbon, după cum îi spune chiar numele. Cadranul imită şi el efectul de carbon pentru un look complet. Indicatoarele şi indexurile au tehnologie Super-LumiNova pentru vizibilitate în orice condiţii, iar afişarea datei se evidenţiază prin designul stil „lupă“.

Ceasurile TAG Heuer Aquaracer Carbon folosesc un mecanism Swiss made Automatic consacrat, Calibre 5 cu o frecvenţă de 28,800 vibraţii/oră şi au o rezervă de putere de până la 38 ore. Deşi au o construcţie solidă, precum şi o rezistentă la apă de 300m, ceasurile sunt foarte uşoare. Ediţia Aquaracer Carbon este formată din trei modele de ceasuri, carbon black în alternanţă cu trei culori care să creeze atractivitate cromatică - albastru, galben şi rose gold.

Ceasurile TAG Heuer Aquaracer Carbon sunt disponibile în cadrul magazinului monobrand TAG Heuer Boutique, din Băneasa Shopping City din Bucureşti.