Ceasuri & Bijuterii

Roberto Coin a adus personal colecţia Pois Moi în Bucureşti

22 oct 2014 224 afişări
Din aceeaşi categorie

Designerul italian Roberto Coin a lansat la începutul acestei luni în România colecţia de bijuterii Pois Moi. Piesele au un carater ultramodern, dar care nu trădează totuşi aerul vintage italian. Una dintre sursele de inspiraţie pentru această colecţie este trendul pois, bulinele care în primăvara aceasta au luat cu asalt podiumurile de fashion din toată lumea.

“Forma pătrată cu linii somptuoase îşi are inspiraţia în trendul italian vintage numit „forma televizorului” care ne reaminteşte de vechile monitoare din anii ’50 şi chiar dacă la prima vedere designul pare extrem de liniar şi de simplu, tehnica necesară realizării acestor bijuterii este foarte complicată şi necesită o înaltă precizie”, spun reprezentanţii B&B Collection, care au mai precizat că piesele din colecţia Pois Moi semnată de Roberto Coin este disponibilă în magazinele Kultho din toată ţara, fiind iniţial lansată în magazinul din Kultho Dorobanţi.

Roberto Coin „semnează” fiecare creaţie cu un mic rubin care se află pe partea din interior a bijuteriei, astfel încât să fie mereu în contact direct cu pielea celei care o poartă. Conform tradiţiei egiptene, rubinul aduce noroc purtătorului, dar doar intră în contact cu pielea acestuia.

Colecţiile Roberto Coin se găsesc în peste 1.000 de puncte de vânzare la nivel global, brandul fiind lansat în 1996.