Ceasuri & Bijuterii

Rezerva de opt zile

16 dec 2013 263 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Rezerva de putere de opt zile face parte din istoria Panerai încă din 1950 când brandul italian a folosit un calibru Angelus 16 ligne pentru a face faţă cerinţelor marinei italiene.

Tradiţia trăieşte şi astăzi prin Calibrul P.5000, noul mecanism automatic cu rezervă de putere de 8 zile, realizat în întregime în manufactura Panerai, care şi-a făcut debutul anul acesta în modelele Luminor Marina 8 Days şi Luminor Marina 8 Days Oro Rosso.

Aceste două modele respectă estetica ceasului Luminor Marina, notabil pentru designul carcasei şi al cadranului. Carcasa are un diametru de 44 mm şi este uşor de recunoscut prin sistemul ce protejează remontoarul. Cadranul este realizat din două discuri impozante ce asigură lizibilitatea. Indecşii orari în formă de baghetă se citesc uşor, iar subafişajul pentru secunde este aşezat în dreptul orei 9.

Cele două modele ce fac parte din Historic Collection sunt disponibile cu o curea din piele neagră în cazul carcasei din oţel şi cu o curea maro, din piele de aligator, în varianta carcasei din aur  roşu.