Ceasuri & Bijuterii

PreBasel news: Roata norocului

26 mar 2014 336 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Perrelet pariază anul acesta la Basel pe colecţia Turbine XL Vegas ce conţine trei modele inedite pentru pasionaţii jocurilor de noroc şi admiratorii orologeriei înalte. Cadranele modelelor Turbine sunt de data asta inspirate din lumea cazinourilor şi a showbiz-ului din Las Vegas, iar ceasurile au  fost realizate într-o ediţie limitată de 250 de piese. Cele trei modele denumite Turbine XL Poker, Turbine XL Playing with fire şi Turbine XL Roulette dispun de un cadran cu diametru  de 48 de mm  şi sunt dotate cu un mecanism mecanic automatic, realizat in house.

Modelul Turbine XL Roulette afişează pe cadran roata norocului împărţită în divizii colorate în negru şi roşu, lamelele specifice modelului Turbine  dezvăluind în goana lor numerele norocoase. Indicatorii orari sunt albi tocmai pentru a aminti de culoarea bilei aruncate de crupier pe ruletă şi reprodusă discret în dreptul orei 7, numărul norocos al brandului Perrelet.

Citiţi mai multe despre ştiri de la târgul Basel (27 martie-3 aprilie) , în ediţia de aprilie a DA Premium, ce va aparea pe piaţă vineri, 28 martie, împreună cu Ziarul Financiar .