Ceasuri & Bijuterii

PreBasel news: O forţă de elită

25 mar 2014 632 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Noul cronograf Super Avenger Military lansat de Breitling în ediţie limitată pare gata să deservească atât piloţii antrenaţi în cele mai periculoase misiuni aerine, cât şi pasionaţii de aviaţie.

Un strat de carbon acoperă carcasa robustă din oţel, rezistentă la apă până la 300 m, făcând din noul model de la Breitling un instrument extrem de rezistent. Pentru a evita orice potenţială confuzie în toiul acţiunii, cadranul are un display de tip militar, uşor de citit, iar cureaua este realizată din materiale durabile şi confortabile precum cele folosite în operaţiunile forţelor militare de elită. Produs în ediţie limitată la 500 de piese, Super Avenger Military se doreşte un adevărat instrument pentru profesionişti,  echipat cu mecanism mecanic manual, certificat cronometru COSC (Institutul Oficial Elveţian de Testare a Cronometrelor - cea mai înaltă referinţă în ceea ce priveşte precizia şi rezistenţa, dar şi singura bazată pe norme internaţionale).

Mecanismul mecanic manual de care dispune Super Avenger Military Breitling este bazat pe calibrul 22, cu certificare cronometru COSC, are 28.800 de vibratii pe oră, 38 de rubine, cronograf pentru pătrimile de secundă, totalizatoare pentru 30 de minute şi 12 ore, funcţie flyback şi calendar.

Carcasa cu diametru de 48 mm este realizată din  oţel negru, rezistentă la 300 m (30 de bari) şi dispune de o coroană cu înşurubare şi de bezel cu rotaţie unidirecţională. Ceasul este completat de o curea în stil „military“.

Citiţi mai multe despre ştiri de la târgul Basel (27 martie-3 aprilie) , în ediţia de aprilie a DA Premium, ce va aparea pe piaţă vineri, 28 martie, împreună cu Ziarul Financiar .