Ceasuri & Bijuterii

Pre Basel News- Noul Turbine Chronograph

02 apr 2013 347 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Pentru prima oară de lansare în 2009, Turbine, colecţia icon a Perrelet, va prezenta la Basel anul acesta o complicaţie orologeră -  cronograful. Încorporarea unui cronograf într-un model Turbine reprezintă o provocare căreia Perrelet i-a făcut faţă cu ingeniozitate.

Funcţia adiţională e prezentată pe cadranul ceasului fără a afecta cu nimic identitatea colecţiei. Măsurătorile cronografului sunt realizate de un indicator central pentru secunde şi un afişaj inovativ pentru minute.

Primul indicator parcurge toată suprafaţa bezelului interior, în timp ce indicatorul pentru minute este compus din două elemente din cristal suprapuse.

Un disc mobil şi gradat se întoarce în centrul unui inel fixat marcat cu o săgeată roşie ce poartă inscripţia „min“, şi care înre­gistrează timpii parcurşi. Mulţumită transpa­renţei cro­nografului, rotorul-semnătură al ceasurilor Turbine rămâne perfect vizibil.

Cele cinci noi modele Perrelet Turbine Chronograph au cadranele cu un diametru de 47 mm, bezel cu tahimetru şi dispun de un mecanism P-361 cu dublu rotor.