Ceasuri & Bijuterii

Pentru exploratori contemporani

27 feb 2018 255 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Marine Torpilleur de la Ulysse Nardin este un ceas de inspiraţie marină pentru aceia care vor să fie căpitanii propriului lor destin. În secolul al XIX-lea, când exploratorii traversau oceanele în lung şi în lat, cronometrul de buzunar era apanajul căpitanului şi doar al lui, era elementul care-l diferenţia de toţi ceilalţi, atât pe mare, cât şi pe uscat.

De-a lungul timpului, ceasurile de buzunar create de orologeria elveţiană Ulysse Nardin au devenit un simbol pentru căpitanii şi ofiţerii navali din toată lumea.

Legăturile orologeriei elveţiene cu lumea mărilor au dus la apariţia iconicului Marine Chronometer care reuşea să îmbine designul clasic şi elegant cu precizia tehnică tipic elveţiană. Acum apare o nouă generaţie, Marine Torpilleur, al cărei nume este inspirat de navele mici şi rapide din trecut. Acestea erau cunoscute pentru faptul că reuşeau să compenseze prin agilitate ceea ce le lipsea în dimensiuni.

Noul Marine Torpilleur este creat pentru exploratorii contemporani. Modelul este disponibil în trei versiuni, toate cu carcasă de 43 de milimetri, însă din aur roz cu cadran alb şi curea de piele, din oţel inoxidabil, cu cadran alb şi curea din piele sau din oţel inoxidabil, cadran albastru şi brăţară din acelaşi material cu carcasa.

 

Ulysse Nardin este disponibil pe piaţa locală prin intermediul Galt Orologerie Elveţiană.