Ceasuri & Bijuterii

„Oldies but goldies”- pentru aniversarea a 125 de ani de existenţă, Atlantic relansează un clasic, ceasul “The Original”

24 sep 2013 927 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

 Cu ocazia sărbătoririi celei de-a 125-a aniversări, brandul orologer Atlantic a relansat un clasic, ceasul Worldmaster The Original.

The Original are acum un nou look  şi a fost realizat într-o ediţie limitată de doar 1888 de ceasuri (anul fondării Atlantic). Indicatoarele şi marcajele orare sunt placate PVD în nuanţă aur roz, iar cele din urmă sunt evidenţiate de un inel decorativ cu reflexii albastre sau violet, în funcţie de lumină. Jocul de lumini este completat de un bezel din oţel inoxidabil cu design simplu iar cureaua neagră din piele pune în valoare stilul masculin al ceasului.

Prin noul model The Original,  Atlantic a relansat un ceas clasic din perioada anilor ’40 – ’60, pentru iubitorii stilului. Ceasul de mână este disponibil cu mecanism mecanic sau automatic şi va avea un preţ de aproximativ 2.600 de lei.

Pentru cei ce vor la mână un model ceva mai extravagant, în următoarea lună vor fi disponibile în Bucureşti şi modelele cronograf automatic Atlantic Lusso, versiunea de lux a modelului The Original, pentru un preţ de aproximativ 4000 de lei. 

Atlantic este prezent în 35 de ţări şi a vândut în 2013, până în momentul de faţă, aproximativ 80.000 de ceasuri. Pentru 2014 brandul elveţian plănuieşte să vândă peste 100.000 de ceasuri şi să se extindă în Orientul Mijlociu, Vietnam,  America de Sud şi Scandinavia.

În România, ceasurile Atlantic sunt disponibile în magazinele Kultho, Splend’or si B&B Collection.