Ceasuri & Bijuterii

Officine Panerai îi celebrează pe stângaci

10 sep 2014 1065 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Oricât de stângace ar fi exprimarea, acesta este adevărul. Bradul orologer Office Panerai a lansat trei modele de ceasuri destinate stângacilor, fiecare dintre acestea fiind echipate cu dispozitivul de protectie a coroanei deja specific casei italiene, dar care de această dată este poziţionat în dreptul orei nouă, pe partea stângă a cadranului.

“Stângacii sunt consideraţi deosebit de creativi, cu o minte bine înzestrată, dar şi talentaţi la muzică. Acest lucru este dovedit de o listă faimoasă de stângaci printre care se numără Ludwig van Beethoven, Albert Einstein, Pablo Picasso sau Barack Obama”, spun reprezentanţii Office Panerai.

Astfel, anul acesta Officine Panerai a lansat trei ceasuri special construite pentru stângaci.

Luminor 1950 Left-Handed 3 Days este un ceas tradiţional, cu un cadran de 47 de milimetri, caracterizat prin linii curate. Cadranul este negru, simplu, cu numerale pronunţate în punctele cardinale. Ceasul este rezistent la apă până la o adâncime de 100 de metri.

Dar ceasul cu adevărat recomandat scafandrilor este Luminor Submersible 1950 Left-Handed 3 Days Automatic Titanio. Posesorii acestui instrument pot coborî în adâncurile acvatice până la 300 de metri. Cadranul are un diametru de 47 de milimetri. Ceasul este un obiect de colecţie în contextul în care Office Panerai a limitat producţia la numai 1.000 de exemplare.

O altă ediţie limitată este Luminor 1950 Chrono Monopulsante Left-Handed 8 Days Titanio, casa italiană luând decizia de a realiza numai 300 de modele. Diametrul este şi în acest caz de 47 de milimetri, modelul fiind rezistent la apă cu adâncimi de până la 100 de metri.