Ceasuri & Bijuterii

O primăvară de neuitat

08 mar 2018 414 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Cea mai nouă colecţie Pandora, creionată special cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie, celebrează emoţia Mărţişorului cu simboluri unice pentru o primăvară de neuitat. Atent meşteşugite din metale veritabile şi finisate manual de artizani iscusiţi, bijuteriile Pandora pot fi oferite în dar celor dragi, astfel că fiecare inel, talisman sau brăţară se transformă într-o amintire de nepreţuit.

Realizate din argint 925 sau din amestecul unic de metale Pandora Rose, împodobite cu zirconiu cubic strălucitor, cristale colorate, email în nuanţe vibrante sau sticlă de Murano, bijuteriile brandului pot fi purtate separat sau împreună pentru că ele nu se eclipsează, ci se potenţează reciproc. Talismanele din cristal fucsia multifaţetat şi zirconiu cubic roşu se asortează perfect cu tonurile clasice ale mărţişorului.

Acestea sunt evidenţiate datorită detaliilor din argint 925, iar motivele în formă de inimă le transformă în cadouri numai bune de a fi purtate. Medalioanele plutitoare, elementele miniaturale expresive şi clipsurile în nuanţe specifice Mărţişorului, din cristale radiante trandafirii, argint 925 şi email colorat, ilustrează bucuria şi inocenţa personajelor emblematice Disney. Acestea din urmă au devenit emblematice pentru ultimele colecţii Pandora.