Ceasuri & Bijuterii

Noile modele de ceasuri de la SIHH 2013

21 ian 2013 758 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Astăzi este prima zi a Salonului Internaţional de Haute Horlogerie din Geneva, în cadrul căruia brandurile de ceasuri expun cele mai noi modele din portofoliu, scrie cpp-luxury.com

Audemars Piguet lansează în cadrul târgului modelul Tradition Tourbillon Minute Repeater Chronograph, un ceas echipat cu complicaţii, cu un design inspirat dintr-un model mai vechi, din 1920, descoperit în muzeul brandului. Ceasul este produs într-o ediţie limitată de 10 piese, în aur alb şi roz sau în aur alb şi titaniu. Prima versiune are carcasă din aur roz, bezel din aur alb şI cadran din atracit pe care se învârt indicatoarele orare din aur roz. Cea de a doua variantă, cu carcasă din titaniu, scoate cel mai bine în evidenţă funcţia de minute reapetear.    

IWC Schaffhausen (deţinut de grupul Richemont) lansează la SIHH 2013, modelul  Ingenieur Constant-Force Tourbillon- un mecanism complex, integrat într-un tourbillon şi dezvoltat pe o perioadă de 10 ani. Tourbillonul se învârte în jurul propriei axe o dată la 60 de secunde pentru a controla influenţa gravitaţiei şI eventualele erori de poziţie ale balansierului.  

Brandul Richard Mille lansează la rândul său  ceasul Tourbillon RM 27-01 Rafael Nadal, în colaborare cu celebrul tenisman. Noul model dispune de un design inedit-o  plăcuţă ataşată de carcasă prin patru cabluri de oţel, cu diametru de doar 0.35 de mm, care protejează mecanismul ce cântăreşted doar 3.5 grame.

 

Citeşte şi: