Ceasuri & Bijuterii

Elizabeth Taylor a adunat o avere de 600 de milioane de dolari

23 mar 2011 55 afişări de inCont.ro
Din aceeaşi categorie

Actrita Elizabeth Taylor avea o avere de 600 de milioane de dolari, potrivit celor de la National Enquirer. Ea era internata din februarie din cauza problemelor cardiace, insa, inca de atunci cei patru copii ai sai se luptau pentru mostenire.

Ea detinea o linie de parfumuri, House of Taylor, si o impresionanta colectie de bijuterii, fiind de altfel o clienta fidela a renumitului designer Shlomo Moussaieff.

Elizabeth Taylor a murit la 79 de ani, la spitalul Cedar-Sinai din Los Angeles, statul american California.


In 1969, de Sfantul Valentin, Richard Burton, unul dintre fostii ei soti, i-a cumparat unul dintre cele mai mari si mai impresionante diamante din lume de la Cartier.

Burton a achizitionat diamantul La Peregrina Pearl - pentru pretul-record de 1,069 milioane de dolari. Desi a sustinut ca Burton a fost iubirea vietii ei, Taylor a scos la licitatie diamantul, zece ani mai tarziu, si a donat banii unui spital din Botswana.

Actrita Elizabeth Taylor, o prietena apropiata a regretatului Michael Jackson, voia sa fie inmormantata langa acesta, in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, conform portalului femalefirst.co.uk. Citiţi mai mult despre averea actriţei Elizabeth Taylor pe www.incont.ro