Ceasuri & Bijuterii

Ediţie aniversară

08 iul 2013 298 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

La şapte ani de la lansarea primului model Patravi TravelTec, ceasornicarii germani de la Carl F. Bucherer promit să ofere un adevărat subiect de admiraţie pentru entuziaştii industriei.

Patravi TravelTec FourX Limited Edition include în compoziţie aur de 18 karate, încadrat de un strat ceramic extrarezistent care stabileşte noi standarde în dezvoltarea cadranelor. Ceasul nu poate trece neobservat având o carcasă cu diametrul de 46 de mm şi design scheletonizat.

 Modelul face parte din colecţia aniversară de 125 de ani Jubilée Collection şi, ca predecesorul său, include mecanismul de ajustare a zonelor orare, controlabil în două direcţii, în funcţie de destinaţie, spre est sau spre vest. În funcţie de direcţia deplasării, fusul orar poate fi selectat prin apăsarea unui buton dispus în dreptul orei  10.

În termeni de aspect, despre FourX s-ar putea spune că nu are nimic de ascuns, având în vedere designul „scheletonizat“ care dezvăluie inima mecanismului automatic cu o rezervă de putere de 42 de ore.

Aspectul mecanic este completat de culorile puternic contrastante, cu  auriu predominant.