Ceasuri & Bijuterii

Dressage clasic

24 oct 2013 201 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Colecţia Dressage de la Hermès a fost lansată iniţial în 2003, însă din 2012 toate piesele acestei colecţii au fost dotate cu mecanisme realizate exclusiv în manufactura Hermès.

Printre cele mai recente adăugiri la colecţie este modelul Dressage Chronograph , disponibil în două variante: prima cu cadran argintiu din opalin, cu o curea mată din piele de aligator şi cea de-a doua cu cadran negru şi curea mată din piele de aligator.

În spatele designului aparent simplu, cadranul ascunde o serie de detalii bine orchestrate: de la volumele date de liniile verticale desenate în centru, până la indecşii orari realizaţi în relief pentru a prinde şi păstra lumina. Bezelul interior accentuează efectul de profunzime.

Ceasul este dotat cu un mecanism manufacturat in house, cu o rezervă de putere de 48 de ore, denumit H1925, după anul 1925, data când au apărut primele cronografe sub semnătură Hermès.

În jurul cadranului a fost construită  carcasa în formă tonneau cu o serie de detalii ce duc cu gândul la lumea ecvestră a lui Hermès.

Toartele  sunt inspirate din scăriţele de la şa, iar cureaua este realizată din piele manufacturată în atelierele Hermès.