Ceasuri & Bijuterii

Diamante şi cristale Swarovski pentru iPhone

14 iun 2010 90 afişări
Din aceeaşi categorie

Casa de bijuterii Tiffany a lansat astăzi prima sa aplicaţie pentru iPhone - cum să-ţi achiziţionezi un inel de logodnă.
Programul are mult mai multe şanse să fie folosit de bărbaţi decât de femei, spun reprezentanţii Tiffany, deşi nu este exclus ca femeile să şi-l dorească măcar şi numai pentru a-şi descoperi o nouă pasiune, aceea de a-şi configura la nesfârşit inelul de logodnă ideal.

Utilizatorii pot vedea (virtual) cum arată pe mâna unei femei un inel cu diamant de un carat în comparaţie cu un diamant de două carate. Pot de asemenea alege între forme, metale preţioase, design, pot vedea inelele în "mărime naturală", le pot compara în funcţie de preţ, le pot posta pe reţelele de genul Facebook sau Twitter şi pot face chiar şi programare la magazin pentru a le cumpăra, cu ajutorul aplicaţiei Tiffany.

Tot pentru iPhone s-a lansat de curând şi o nouă generaţie de carcase. CrystalRoc, compania engleză care personalizează obiecte cu cristale Swarovski pentru vedete ca George Michael, Kylie Minogue sau Rihanna, este cea care semnează şi carcasa de iPhone tapetată cu peste 1.500 de pietre. Cei care îşi doresc noua carcasă super mega bling o pot comanda de pe site-ul CrystalRoc până pe 24 iunie, când are loc lansarea oficială. Preţul nu a fost dezvăluit deocamdată.