Ceasuri & Bijuterii

De unde poţi cumpăra în Bucureşti jachete cu blană, ca cele pe care le poartă Putin şi Bush

04 oct 2011 922 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
De unde poţi cumpăra în Bucureşti jachete cu blană, ca cele pe care le poartă  Putin şi Bush

Royal Men Boutique, magazinul dedicat în exclusivitate bărbaţilor, a adus recent şi jachete de la Hettabretz, brandul care realizează haine "su misura" pentru oameni politici, staruri de la Hollywood dar şi branduri precum Brioni sau Stefano Ricci. Brandul combină cele mai exotice tipuri de piele cu detalii din mătăsuri şi blănuri fine ca vizon, şinşilă, veveriţă. Iar la o privire mai atentă fermoarele jachetelor au ataşate un mic diamant, de culoare maro.

Cea mai bună piaţă pentru Hettabretz este Rusia, urmată de Emiratele Arabe iar reprezentanţii companiei spun că în aceste zone criza i-a ocolit. Anul trecut Hettabretz a avut o cifră de afaceri de 8 milioane şi jumătate de euro şi şi-a propus extinderea afacerilor.

Cea mai exclusivistă jachetă realizată de Hettabretz este un model lung din piele de crocodil şi captuşeală din blană de şinşilă. O astfel de haină se vinde în Beverly Hills cu preţul de 120.000 de euro.

Reprezentanţi de la Hettabretz şi de la alte branduri italieneşti exclusiviste se vor afla în magazinul Royal Men pentru următoarele două zile, pentru a executa comenzi personalizate pentru clienţii buticului.

Preţul pentru o costumaţie integrală de la Royal Men porneşte de la 3000 de euro şi poate ajunge la câteva zeci de mii de euro , în funcţie de materialele alese şi de gradul de personalizare al produselor.

Cele mai scumpe produse din magazin sunt jachetele cu blană de la Hettabretz, care depăşesc 5000 de euro şi costumele din lână vicuna realizate manual. Preţul pentru o pereche de pantofi Artioli ajunge la 1500 de euro, o cămaşă costă în jur de 350 de euro iar costumele pot ajunge şi la 12.000 de euro , dacă sunt realizate manual.

Royal Men Boutique combină articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de la branduri ca Artioli, Hettabretz, Santandrea, Scuderi, Cantarelli, Herno, Bilancioni, Fray, Finamore.