Ceasuri & Bijuterii

Ceasuri si palarii

02 iul 2009 233 afişări
Din aceeaşi categorie
Ceasuri si palarii
Pentru al treilea an, Longines a fost cronometrorul oficial pentru cursa de la Royal Ascot, precum si partener in prezentarea de moda care a avut loc in timpul saptamanii Royal Ascot. Aishwarya Rai Bachchan, starul de la Bollywoodi si ambasadoarea Longines in ultimii 10 ani, a participat la randul ei la evenimentul renumit atat pentru partea sportiva, cat si pentru palariile extravagante pe care spectatoarele se simt datoare sa le poarte. In timpul cinei de gala, Ash (cum ii spune CEO-ul Longines, Walter von Känel) a prezentat trei modele noi, de dama, din colectia Longines Master Collection.
La Royal Ascot Fashion Show au prezentat designeri britanici in voga precum Amanda Wakeley, Mathew Williamson si Stephen Jones.
Seara, oaspetii s-au indreptat catre Farnham Castle pentru o cina de gala inspirata de eleganta clasica englezeasca si in timpul careia Aishwarya Rai Bachchan a prezentat cele trei ceasuri.
Modelele din otel sunt dotate cu mecanisme mecanice cu intoarcere automata. Unul are un cadran negru lucios si indicator pentru fazele Lunii, iar celelalte doua au cadrane alb perlat. Doua dintre modele au lunetele pavate cu diamante.
Ceasurile sunt disponibile cu curele din piele ce se asorteaza cu cadranele.
Royal Ascot e un eveniment ecvestru care are o traditie de peste trei seccole, iar anul acesta saptamana competitionala a inregistrat peste 300.000 de vizitatori.
Longines s-a aliat cu sporturile ecvestre de aproape o suta de ani, iar acum brandul este cronometror oficial pentru sapte cupe nationale de sarituri in Europa, precum si partener oficial pentru Melbourne Cup Carnival din Australia.