Ceasuri & Bijuterii

Către culmile performanţei

14 iun 2017 342 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Încă de la începuturile sale, din 1994, orologeria franceză Bell & Ross a fost partenerul de cursă lungă al piloţilor militari, pentru care fiecare secundă contează.

De-a lungul anilor, Bell & Ross şi-a construit o reputaţie solidă în lumea aviaţiei, unde precizia este o necesitate. În februarie 2016, orologeria a decis să îşi extindă orizonturile, astfel că a semnat un parteneriat cu echipa de Formula 1 a Renault. De ce? Pentru că aviaţia, prima dragoste a Bell & Ross, şi Formula 1 au multe în comun, de la cursa contra-cronometru către culmile performanţei, la excelenţa în domeniul mecanicii şi al vitezei.

În 2016, orologeria franceză, în colaborare cu echipa de Formula 1 a Renault, a lansat prima colecţie de ceasuri sub numele de BR X1 RS16, nume ce face referire la modelul de maşină dezvăluit publicului în acelaşi an. Un nou an, o nouă maşină şi o nouă colecţie de ceasuri, formată din trei modele. Elementul comun este cadranul colorat ce aminteşte de volanul celei mai noi maşini de Formula 1 a Renault.

Culorile nu sunt însă doar elemente de de-sign, ci permit citirea cu uşurinţă a orei. Modelul BR X1 Tourbillon R.S. 17 este creat într-o ediţie limitată de doar 20 de piese. Cronograful cu mecanism mecanic şi cu tourbillon sunt cele două elemente principale care transformă acest ceas într-o piesă de colecţie extrem de complexă, constru­ită din „ingrediente“ minuscule găzduite într-o carcasă de 45 mm ce dă impresia că întregul mecanism pluteşte.

Bell & Ross este disponibil în reţeaua de magazine Cellini