Ceasuri & Bijuterii

Bijuterii de excepţie - GALERIE FOTO

26 feb 2012 429 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Primavera italiana

Colecţia dedicată primăverii, semnată de Giovanni Ferraris înfloreşte parcă sub soarele Toscanei în petale din aur şi pistil îmbrăcate în diamante, onix, topaz, quartz, ametist.

În spatele fiecarei bijuterii Giovanni Ferraris se află ultimele tehnologii însă fără a permite mecanizării moderne să intervină prea mult în frumuseţea artizanală dată de "prelucrarea manuală". Mai ales când e vorba de un lucru atât de fragil precum un inel în formă firavă de floare.

Sideful, coralul şi emailul aduc un plus de culoare, iar florile par mai proaspete ca oricând.


Fantezie în nuanţe

Pentru noul sezon, colecţia Fantasia semnată de Roberto Coin a fost extinsă cu noi creaţii: o explozie de culori, în care rubinele şi safirele albastre sporesc strălucirea diamantelor albe. Pietrele puse una lângă alta pot exprima abundenţa nectarului din florile ce încep să prindă viaţă, iar formele ovale ale accesoriilor dau impresia de volum şi prosperitate, un pământ fertil pavat în pietre preţioase.


Pulsul naturii

Motivul inimii este reinventat de Palmiero, prin adăugarea unei dimensiuni aproape vegetale formei clasice de inimă. La fel ca frunzele şi petalele, inima creşte în straturi pavate de diamante iar peste ea sunt trasate parcă într-un limbaj secret arabescuri din diamante negre.

De altfel, pentru piesele Palmiero natura a fost principala sursa din care s-a inspirat creatorul, iar prin materialele din care sunt realizate, bijuteriile înfăţişează cele patru anotimpuri. Colecţia este îmbrăcată în diverse pietre preţioase, de la topaze roiale, rubine, opaluri până la diamante.


Păcat originar

Un an mai târziu de la lansarea colecţiei Limelight Garden Party Piaget şi-a îmbogăţit grădina paradiziacă cu alte câteva modele care ispitesc doamnele mai ceva ca şarpele biblic. În cadrul prezentării de la SIHH brandul franţuzesc s-a asigurat că femeile vor muşca din măr nu doar prin colecţiile cu forme voluptuoase şi străluciri draconice de diamante, ci şi prin muzică menită pentru visare şi o prezentare glamour pe catwalk. La finalul prezentării doamnele erau cucerite, iar puţinii bărbaţi care se aflau în sală savurau spectacolul, pe jumătate amuzaţi de reacţiile entuziaste, pe de cealaltă parte înspăimântaţi de revelaţia că diamantele pot avea acest efect, puternic şi rapid, asupra femeilor.