Ceasuri & Bijuterii

Strălucire de gheaţă

24 dec 2018 259 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Cadourile sunt dorite şi apreciate tot timpul anului, mai ales dacă vorbim de bijuterii, însă sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă pentru a oferi în dar un inel, un charm sau o brăţară.

Colecţia Strălucire de Gheaţă a brandului danez de bijuterii Pandora aduce frumuseţea glacială a iernii şi formele splendide ale cerului înstelat direct sub brand sub forma unei bijuterii făurite cu atenţie şi migală de artizani. Zilele mohorâte de iarnă trebuie înveselite, iar cea mai nouă colecţie a brandului danez de bijuterii Pandora are soluţia perfectă: pietre strălucitoare care dansează armonios cu argintul 925 atent şlefuit.

Realizate din argint 925 şi PANDORA Rose, inelele cu detalii fine combină modele moderne cu elemente clasice, cum ar fi pietrele cu tăietură baguette. Piesele minuţios lucrate din metale veritabile şi finisate manual captează privirile graţie detaliilor futuriste, inspirate de frumuseţea celestă, şi prin faţetele rectangulare strălucitoare de zirconiu cubic transparent, luminos precum gheaţa. Ca de fiecare dată, şi piesele din colecţia de iarnă a Pandora pot fi purtate atât independent, cât şi împreună, numărul de combinaţii fiind infinit. Cerul este limita. Cerul înstelat de iarnă, cum care cer? Combină şi potriveşte inelele, indiferent dacă mergi la o întâlnire de sărbători cu prietenii sau la o petrecere cocktail după serviciu.  Acum, mai mult ca niciodată, poţi transforma inelele în punctul central al ţinutei, fie că le asortezi cu rochia sofisticată pentru petrecerea dintre ani, fie cu puloverul pufos şi pantalonii călduroşi aleşi pentru masa în familie.

Bijuteriile sunt disponibile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.