Ceasuri & Bijuterii

Atelier Swarovski

24 iun 2010 126 afişări
Din aceeaşi categorie
Atelier Swarovski

Celebrele cristale Swarovski sunt nu numai un simbol al luxului, ci şi o sursă de inspiraţie pentru designeri. Numele familiei Swarovski a devenit sinonim cu unul dintre cele mai dorite şi mai folosite elemente decorative din industria modei şi a designului de interior. Prin urmare, Fundaţia Calea Victoriei s-a gândit la un curs care dezvăluie povestea cristalelor Swarovski.

Pe 26 iunie, începând cu orele 11:00 lectorul Silvia Timofte va prezenta la sediul Fundaţiei Calea Victoriei faţetele ascunse ale istoriei imperiului Swarovski. În cadrul acestei prezentări vor fi trecute în revistă cele mai importante momente din "viaţa" acestui brand, un univers estetic adesea controversat. Lectorul Fundaţiei propune o "analiză" a acestei reţete de succes din lumea modei şi a designului, la graniţa dintre eleganţă, lux şi kitsch.

Istoria cristalelor Swarovski, atelier susţinut de Silvia Timofte, sâmbătă, 26 iunie, orele 11:00 la Sediul Fundaţiei Calea Victoriei, Intr. Pristolului nr. 3. Taxa de participare: 30 lei pentru adulţi, 25 lei pentru elevi, studenţi.