După Afaceri

CAZARE DE SĂRBĂTORI: Care sunt ofertele hotelierilor pentru Crăciun şi Revelion

10 dec 2013 334 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie

Crăciun la Castelul Dracula din Munţii Bârgăului - 810 lei un sejur de patru zile

Turiştii care aleg să petreacă sărbătorile în Bistriţa-Năsăud au posibilitatea să închirieze cabane în zona Colibiţa, cu sume cuprinse între 800 şi 1.500 de euro, dar şi să se cazeze la un hotel de patru stele, cu 400 de euro pentru cinci nopţi, all inclusive, sau la Castelul Dracula.

La Castelul Dracula din Munţii Bârgăului, turiştii îşi pot petrece Crăciunul la preţul de 810 lei pentru un sejur de trei nopţi.

Gazdele pregătesc tăierea porcului cu tradiţionala "bobotaie", pomana porcului, dar şi cârnaţi, caltaboşi şi şorici din care turiştii se vor putea înfrupta în seara de Ajun. Tot atunci, Moş Crăciun va împărţi daruri, iar colindătorii de pe Valea Bârgăului vor prezenta obiceiuri din zonă. În ziua de Crăciun, turiştii pot lua parte la slujba specială a Naşterii Domnului de la Mănăstirea Piatra Fântânele.

Pentru Crăciun, hotelul a fost rezervat în proporţie de 60 la sută.

Revelionul la Castelul Dracula costă 1.475 de lei pentru patru nopţi de cazare şi 1.745 de lei pentru cinci nopţi.

"În semn de bun venit, musafirii vor fi serviţi cu elixirul nemuririi şi al tinereţii, băutura preferată a Contelui Dracula. Totodată, li se transmit regulile de supravieţuire în castel, transmise din generaţie în generaţie de către membrii Societăţii Transilvane Dracula, pentru a fi feriţi de pericolele din castel. Contele Dracula este nemilos, dar în acelaşi timp este şi dornic de companie, astfel că, în noaptea de Revelion, îi invită la un somptuos bal pe toţi cei care i-au călcat pragul, iar în prima zi din noul an va fi bal mascat şi un concurs de karaoke", spun organizatorii.

Citiţi mai multe detalii pe www.mediafax.ro