Auto

Lexus pregăteşte lansarea unui coupe de lux

07 nov 2013 287 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Brandul japonez Lexus va lansa la salonul  auto din Tokio, pe 20 noiembrie, un model coupe RC, cu două versiuni de motorizare, un V6 de 3.5 litri şi un hibrid cu motor de 2.5 litri, scrie luxuo.com. Pentru moment, Lexus încearcă să aducă focusul publicului pe aspectul maşinii care se remarcă prin liniile angulare ce se intersectează abrupt, şi în special prin grilajul opulent din faţă.

Reputaţia bună în ceea ce priveşte calitatea modelelor  Lexus, a ajutat brandul să devină un competitor serios pe piaţa maşinilor de lux, pentru branduri precum BMW, Mercedes, Audi şi Cadillac. Cu toate acestea, până acum , modelele sport ale brandului – cu excepţia LFA- au ridicat câteva semne de întrebare.

În ciuda preţului  de 445.000 de dolari, modelul LFA  a fost  atât de avansat tehnologic că a fost nevoie de zece ani de cercetare pentru a-l dezvolta, ceea ce a însemnat pierderi pentru companie  la fiecare dintre cele 500 de modele disponibile pentru vânzare. Dacă RC Coupe va oferi măcar o parte din performanţele LFA, paisonaţii de maşini vor fi cu siguranţă încântaţi.