Arts & Design

Vreţi să închiriaţi pentru o săptămână cabana lui Richard Branson? Aflaţi aici care sunt cele mai scumpe cabane de închiriat

24 ian 2012 2677 afişări de Ioana Mîţu
Din aceeaşi categorie
Vreţi să închiriaţi pentru o săptămână cabana lui Richard Branson? Aflaţi aici care sunt cele mai scumpe cabane de închiriat

Cabana Grace, Zermatt

Un weekend aici costă 65.000 de lire sterline. Cabana are saună, cameră pentru masaj, spaţiu amenajat pentru Pilates, o cameră de jocuri şI un cinematograf. În plus, o privelişte cuprinzătoare către munţii Matterhorn.


Top of Mill, Aspen

Cabana costă 68.000 de lire pentru o săptămână de răsfăţ şi are cinematograf, cameră de jocuri şi cramă. De asemenea oferă servicii de concierge şI menajeră, iar la cerere -un bucătar şef, majordom şi şofer.


Chesetta, St Moritz

Cabana costă 69.000 de lire pentru o săptămână şI e amenajată într-un fostă fierărie. Locaţia este "ticsită" cu lucrări de artă şI antichităţI de valoare şI are în dotare o cameră de dining, o saună şI o echipă de oameni care stau la dispoziţia invitaţilor.


Marco Polo, Val D'Isere

Cabana costă 71.439 de lire pentru o săptămână şI oferă printre altele o piscină învelită în foiţă de aur, zonă de dining în exterior cu scaune încălzite şI o zonă de petreceri cu lasere, aparate de fum şI sistem de entertainment.


Elk Ranch, Aspen

Cabana costă 77.616 de lire/săptămână şI deţine printre altele, piscină interioară şI exterioară, zonă pentru terapie cu aparate speciale care elimină oxigen, cinematograf, o sală amenajată cu pian şI scenă pentru karaoke.


Les Anges, Zermatt

Cabana costă 81.000 de lire/săptămână, are trei etaje şI fiecare cameră e amenajată cu un şemineu. Locaţia mai are o bibliotecă şI jacuzzi exterior şI pune la dispozişia oaspeţilor un bucătar şef şI o menajeră.


Chalet Gentianes, Courchevel 1850

În preţul de 87.807 de lire/ săptămână sunt incluse şI serviciile unui majordom şI ale unui şofer . Printre altele, în cabană este amenajată şI un Hammam turcesc.


Chalet Les Brames, Meribel

Cabana costă 89.250 de lire pentru o săptămână şi oferă pe lângă un design somptuos, serviciile unui maseur şI tratamente precum baie de gheaţă.
Din jacuzzi ul exterior se vede peisajul glorios oferit de Muntele Vallon.


Chalet Le Petit Chateau, Courchevel 1850

Cabana construită în 2010, costă 91.000 de lire/săptămână, are o piscină interioară, camere pentru masaj şI baie turcească Hammam. Oferă de asemenea servicii de concierge, majordom, bucătar şI şofer. În plus , oaspeţii care vor să închirieze echipament de schi nu trebuie să facă drumul până la magazin, pentru că echipa magazinului vine la cabană.


The Lodge, Verbier

Cabana care aparţine mogulului Richard Branson's costă 94.000 de lire sterline/săptămână are piscină încălzită, zonă de petrecere cu disco balls şI sisteme performante de sunet, cinema şI camere pentru jocuri.

Vedeţi mai multe detalii aici.