Arts & Design

Gadgeturi pentru acasă

14 nov 2011 686 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Philips Saeco Xelsis Digital ID - Arta cafelei

Pentru cei care vor să savureze o cafea sau un cappuccino fierbinte în confortul propriului cămin, Philips Saeco propune cel mai inteligent espressor de pe piaţă.

Xelsis Digital ID poate prepara un espresso autentic, ca la italieni şi mai mult, personalizat în funcţie de preferinţe.

Are cititor de amprente, astfel că poate prepara tipul de cafea preferată doar printr-o simplă apăsare de buton. Poate memora profilul a 6 utilizatori, aceştia având la dispoziţie 9 specia­lităţi de cafea din care pot alege. E ca şi cum ai avea propriul "barista" italian acasă.

Are un preţ de aproximativ 8.000 lei, www.philips.ro

LG 47LW980S - Smart & 3D TV

Televizorul LG 47LW980S im­presionează în primul rând prin ţinuta elegantă, cu o ramă îngustă şi o diagonală generoasă de 120cm (47 inchi). Lucrează pe tehnologie Nano LED, afişează o rezoluţie full HD (1920x1080 pixeli) şi este certificat "Flicker Free" pentru o vizualizare confortabilă un timp îndelungat, fără să obosească ochii şi să provoace dureri de cap chiar atunci când vizionăm materiale 3D. De asemenea, dispune de o funcţie performantă de conversie din 2D în 3D, astfel că putem urmări chiar şi emisiunile TV preferate în acest format.

Prin intermediul conexiunii la reţea avem acces atât la conţinutul multimedia de pe alte dispozitive compatibile, dar şi la întregul univers de aplicaţii inteligente creat de către cei de la LG.

Televizorul oferă conţinut pre­mium, aplicaţii diverse pentru in­formare şi divertisment, un browser de internet, aplicaţii pentru so­cializare online, dar şi Skype pentru convorbiri video direct pe ecran. Totul poate fi manevrat foarte simplu şi uşor prin inter­mediul telecomenzii Magic Motion, dar şi cu ajutorul smartphone-urilor sau tabletelor, o aplicaţie dedicată fiind disponibilă.

Dintre specificaţiile tehnice mai amintim de răspunsul în frecvenţă de 400Hz, pentru imagini 3D de calitate, de contrastul dinamic de 10.000.000:1, de intensitatea lu­minoasă de 450 cd/mp, dar şi de prezenţa portului USB 2.0 pentru accesul rapid la conţinut multimedia.

Are un preţ de aproximativ 8.500 lei, www.altex.ro.

Samsung Galaxy Tab 7.7 - Mai compactă, mai puternică

La IFA Berlin 2011 cei de la Samsung au dezvăluit o nouă tabletă, Galaxy Tab 7.7, prima din lume cu ecran Super Amoled Plus. Pe lângă designul premium, compact, cu o greutate de numai 335 grame şi o grosime de 7.98mm, tableta are şi un ecran cu o diagonală de 7.7 inchi care poate afişa o rezoluţie asemănătoare tabletelor de 10.1 inchi, adică 1280x800 pixeli. În plus, configuraţia se bazează pe un procesor dual-core la 1.4 Ghz, stocare internă pe 16, 32 sau 64GB plus microSDHC, Wi-Fi N, modul 3G şi Android Honeycomb 3.2. Galaxy Tab are şi cameră video de 3 Megapixeli care poate înregistra videoclipuri HD la rezoluţia de 720p. Va fi disponibilă pe piaţa din România la începutul lunii noiembrie.

Preţul încă nu a fost specificat. www.samsung.ro