Arts & Design

Espressoare de designer

19 mar 2009 39 afişări
Din aceeaşi categorie

In magazinul The Coffee Store de pe strada Smardan se gasesc espressoare La Pavoni sau modelul personalizat Lamborghini de la Tonino Lamborghini. Iar dintre clientii magazinului, aproximativ 150 sunt companii care comanda espressoare premium ce costa intre 400 si 800 de euro. Cele mai cautate espressoare pentru birou sunt cele monodoza precum Cellini sau Stradivari Lusso care este poate mai dificil de manevrat, dar are un design interesant - important cand vrei sa faci impresie la o intalnire de afaceri la birou.

"Desi majoritatea romanilor inca prefera sa-si bea cafeaua acasa, exista clar o imbunatatire in cea ce priveste obiceiurile de consum ale clientilor, iar pe segmentul corporate se vand bine espressoarele premium, de design", spune Vasi Andreica, sales manager la The Coffee Store.
De altfel branduri precum Gaggia, Nespresso in colaborare cu Krups sau La Pavoni pun de ani buni accent pe design aproape la fel de mult ca si pe tehnologie.
Liniile vintage sau modelul Platinum Vogue de la Gaggia si "ouale" Cellini de la La Pavoni sunt cateva dintre "accesoriile" business alese de companii pentru imagine. 
Si Cup&Cino, brandul de cafenele detinut de grupul RTC, va lansa in curand, tot pentru mediul de business, o linie de espressoare cu 10-15 feluri de cafea normala, decofeinizata si bio.