Arts & Design

Cum arată piesele de mobiler produse de brandul auto de lux Bentley. GALERIE FOTO

29 ian 2014 660 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Brandul de lux Bentley, printre altele şi furnizorul de maşini al Casei Regale Britanice, a expus săptămâna  acesta o colecţie de mobilier de design în cadrul târgului Maison&Objet, din Paris, scrie luxuo.com

Noile modele, ce completează capsula de piese de mobilier lansate de Bentley în 2013, au fost realizate în colaborare cu compania The Luxury Living Group.

Printre piesele de mobilier prezentate la târg se regăsesc canapele şi fotolii inspirate din designul maşinilor de lux, realizate de arhitectul Carlo Colombo împreună cu directorul pe partea de design din cadrul companiei Bentley.

Culorile pentru colecţia Bentley sunt naturale şi subtile, precum mocha sau cognac cu accente de albastru şi cărămiziu, iar materialele folosite sunt aceleaşi care se regăsesc şi în interiorul maşinilor de lux, precum lână, caşmir, piele şi lemn.

  Unele dintre cele mai reprezentative piese din colecţie sunt fotoliul denumit Butterfly armchair, din material gri în dungi , inspirat din costumele bărbăteşti, dar şi patul Richmond ce prin construcţia sa în formă de scoică îi ţine pe cei care-l ocupă protejaţi ca într-un cocun.